Hastanede Yatan Minik Arkadaslarina Bayram Havasi Yasattilar

“Saglicakla Kalp” Projesi kapsaminda Sabiha Gökçen Ortaokulu ögrencileri tarafindan hazirlanan “Kalpten Kalbe” adli program 23 Nisan çocuk haftasi nedeniyle Karaman Devlet Hastanesi Çocuk Servisinde sunuldu.

Hastanede Yatan Minik Arkadaslarina Bayram Havasi Yasattilar

Program Milli Egitim Sube Müdürü Hasim Tunca’nin açis konusmasiyla basladi. Tunca, Saglicakla Kal Projesi kapsaminda Karaman Milli Egitime Bagli çesitli okullarda okuyan ögrencilerin Karaman Devlet Hastanesinin çesitli birimlerinde yönlendirme faaliyetleri yaptiklarini hastalara yönelik üç konser düzenlediklerini, çocuk haftasi nedeniyle de Sevgi Evlerinde bir siir ve bir tiyatro etkinligi düzenlediklerini belirtti. Sube Müdürü çocuk haftasi münasebetiyle bu aksam 20.00’da bir konser düzenleyeceklerini, Sevgi ve Çocuk evlerinde akran çalismalarinin da davam ettigini, önümüzdeki günlerde bes köy okuluna yardim faaliyeti gerçeklestireceklerini bildirdi.
Programda Sabiha Gökçen Ortaokulu ögrencileri; palyaço, “Asuk ve Masuk”adli gösteri komedi dans gösterisi ve playback gösterisi solo ve koro halinde sarkilar sundular. Okul ögrencileri hasta çocuklara balon dagittilar. Programa katilamayan agir hasta çocuklara da palyaço teker teker balon dagitti. Serumlariyla gösteriyi izleyen çocuklarin ve hasta yakinlarinin gözlerinden mutluluk okunuyordu. Hasta yakinlari ilk kez bir hastanede çocuk haftasi nedeniyle hasta arkadaslarini hatirlayarak onlari eglendiren ve onlarin dertlerine paylasan bir çalismaya sahit olduklarini belirterek, programda emegi geçenlere tesekkür ettiler.
Programa Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Nuriye Ulu, Bashekim Tugrul Bulut Milli Egitim Sube Müdürleri Ahmet Aydogdu Zeki Tuman, Okul Müdürü Mustafa Dogan ve hastane çalisanlari ve hastalar katildi.
Programin Sonunda Programa Karaman Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Nuriye Ulu “Çocuk haftasinda hasta olan çocuklari unutmayarak onlara böylesi güzel bir gün yasattiklari ve onlarin sikintilarini bir saatligine de olsa giderdikleri için Karaman Milli Egitim Müdürlügüne ve Sabiha Gökçen Ortaokulu ögretmenlerine ama en çok da kendi yasitlarini unutmayarak onlara bayram coskusu yasatan ögrencilere tesekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284