Havacilik Meslek Yüksekokulu Bu Yil Açiliyor

Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yildirim Saldiraner, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Alim Isik ve ögretim üyeleri, Türk Hava Kurumu Sube Baskani Mahmut Büyükagci Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan`i makaminda ziyaret etti.

Havacilik Meslek Yüksekokulu Bu Yil Açiliyor

Saldiraner; " Bu yil Karaman Havacilik Meslek Yüksekokulu'nu açiyoruz. Okulun açilmasi konusunda Karaman Belediyesi'ne desteklerinden dolayi tesekkür ediyoruz" dedi.
Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yildirim Saldiraner, Rektör Yardimcisi Alim Isik ve ögretim üyeleri Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan'i makaminda ziyaret etti. Ziyaret esnasinda konusan Rektör Prof. Dr. Yildirim Saldiraner; " Uzun ve bir o kadar keyifli bir süreci tamamladik. Insallah bu yil içerisinde Karaman Havacilik Meslek Yüksekokulu'nu açiyoruz. Bu süreçte bizlere büyük destek olan Belediye Baskani Sayin Ertugrul Çaliskan'a ve sahsinda Karaman Belediyesi'ne tesekkür ederiz" dedi.
Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan sunlari kaydetti; " Karaman'imiz son yillardaki ulasim yatirimlari sayesinde önemli bir merkez haline gelmistir. Karaman havaalaninin temelini Insallah bu yil atiyoruz. Havacilik Meslek Yükseokulunun da açilmasi ile sivil havacilik sektöründe ihtiyaç duyulan personeller yetistirilecek. Türk Hava Kurumu, valiligimiz ve belediyemiz tarafindan tahsis edilen 17 bin metrekare alan üzerine 11 bin metrekareyi kapsayan güzel bir bina insa etti. 600 ögrenci kapasiteli Karaman Havacilik Meslek Yüksekokulumuz önümüzdeki ögretim yilinda ögrenci alacak. Bu önemli projenin hayata geçirilmesinde emegi geçen herkese gönülden tesekkürlerimiz sunarim."
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284