Hayırsever İşadamı Ahmet Keleşoğlu Dualarla Anıldı

Ermenekli hayırsever işadamı Dr. Ahmet Keleşoğlu, vefatının beşinci yılında Konya Musalla Mezarlığında bulunan kabri başında dualarla anıldı.

Hayırsever İşadamı Ahmet Keleşoğlu Dualarla Anıldı

Anma programına Selçuk Ecza Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Sonay Gürgen, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Selçuk Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Mızırak ile İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Karapınar, Selçuk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş, Konya Eczacı Odası Başkanı Adem Açıkgöz, Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı yönetici ve üyeleri, Selçuk Ecza Holding çalışanları ile Merhum Ahmet Keleşoğlu'nun ailesi ve yakınları katıldı.
Törende konuşan Selçuk Ecza Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Sonay Gürgen, “14 Ocak 2015’te kaybettiğimiz vakfımızın, şirketlerimizin kurucusu ve yönetim kurulu başkanımız Merhum Ahmet Keleşoğlu; insanlığı, beyefendiliği, yöneticiliği, ilkeleri ve hizmet verdiğimiz sektörlerin gelişimine yaptığı katkılarla hepimize örnek olmuş, eğitim gönüllüsü ve hayırsever bir işadamıdır. Ülke genelinde yaptığı hayırseverliği özellikle eğitimde olmuştur. Vakfımız Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi okul ve hizmet binalarını yaptırmakta; ayrıca binlerce öğrenciye burs vermektedir. Merhum Ahmet Keleşoğlu’nun hayırseverliği yolunda hizmetlerimiz tüm hızıyla devam edecektir. Bütün çabamız onun huzur içinde uyuyabilmesi. Merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu’nun ebediyete intikalinin beşinci yılında, kendisini her geçen gün daha da büyüyen özlemle, sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz.” dedi.
Törende konuşan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül ise Merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu’nun iyi bir insan olmanın yanı sıra eğitim gönüllüsü hayırsever bir işadamı olduğunu belirterek şunları söyledi: "Ermenekli hayırsever işadamı Dr. Ahmet Keleşoğlu’nun anısına Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde yaptırılmakta olan Diş Hekimliği Fakültesi, onun hayatta iken gerçekleştirdiği pekçok eğitim yatırımın bir devamıdır. Kendisine bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun, nurlar içinde yatsın."
Merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu'nu anma programı, okunan dualarla sona erdi. Törenin ardından Selçuk Ecza Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Sonay Gürgen ve Rektör Prof. Dr. Mehmet Akgül, Selçuk Ecza Holding hizmet binasında bir görüşme gerçekleştirerek Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde yapımı devam eden Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi ile ilgili istişarede bulundular. Ziyaret, iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284