Hayirsever Isadami Kelesoglu Son Yolculuguna Ugurlandi

Bir süredir tedavi gördügü Istanbul’da önceki gün 91 yasinda vefat eden hayirsever is adami Ahmet Kelesoglu, Konya’da son yolculuguna ugurlandi.

 Hayirsever Isadami Kelesoglu Son Yolculuguna Ugurlandi
Hayirsever is adami Ahmet Kelesoglu için Mürsitpinar Camisi’nde cuma namazini müteakip cenaze namazi kilindi. Cenaze namazina, Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, Karaman Valisi Murat Koca, Konya Valisi Muammer Erol, Konya Milletvekili Cem Zorlu, Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Milli Egitim Bakani Yardimcisi Orhan Erdem, Konya Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Akyürek, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Seker, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakki Gökbel, yakinlari, sevenleri ve çok sayida vatandas katildi. Cenaze namazinin kilinmasinin ardindan Kelesoglu’nun cenazesi omuzlara alinarak Musalla Mezarligi’nda dualarla defnedildi.
Selçuk ve As Ecza Depolari sahibi ve Aksel Holding Yönetim Kurulu Baskani hayirsever isadami Ahmet Kelesoglu iki aydir Istanbul Amerikan Hastanesi’nde tedavi görüyordu. 1924 Karaman Ermenek dogumlu olan Ahmet Kelesoglu egitim, kültür, saglik, turizm alanindaki projeleri ve yardim amaçli büyük maddi ve manevi destekleriyle biliniyordu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284