Hayırsever Vatandaşımıza Altın Madalya ve Beratı Tevcih Edildi

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına gayrimenkul bağışında bulunan hayırsever vatandaşımız Kadın Lök’e Vali Meral’in de katıldığı program ile altın madalya ve beratı tevcih edildi.

Hayırsever Vatandaşımıza Altın Madalya ve Beratı Tevcih Edildi

Ahmet Mete Huzurevinde düzenlenen programa Vali Meral’in yanı sıra hayırsever vatandaşımız Kadın Lök, TSK Güçlendirme Vakfı Mersin Bölge Temsilcisi emekli Albay Faik Ahmet Karadeniz, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Servet Türegün ile TSK Güçlendirme Vakfı Karaman İl Fahri Tanıtım Kurulu Başkanı Yüksel Atik katıldı.

TSK Güçlendirme Vakfı Bölge temsilcisi emekli Albay Faik Ahmet Karadeniz’in vakfın kuruluş amacı hakkında yaptığı bilgilendirme konuşmasının ardından Vali Meral, sahip olduğu gayrimenkulü bağışlayan hayırsever Kadın Lök’e “KADIN ve MEHMET LÖK” adına düzenlenen altın madalya ve beratını verdi.

Vali Meral yaptığı anlamlı bağıştan dolayı hayırsever vatandaşımız Kadın Lök’ü kutlayarak vakfın güçlenmesi ve gelişmesine katkılarından dolayı teşekkür etti. Programın devamında bölge temsilcisi emekli Albay Karadeniz, törene katılımlarından ve katkılarından dolayı Vali Meral’e teşekkür ederek plaket takdim etti.

Madalya tevcih töreninin ardından Vali Meral, daha sonra huzurevinde kalan yaşlı vatandaşlarımızla bir süre sohbet etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284