Haziran Ayi Verimlilik Degerlendirme Toplantisi Yapildi

Karaman Kamu Hastaneleri Birligine bagli saglik tesislerinin aylik performanslarinin degerlendirildigi Verimlilik Degerlendirme Toplantilarinin Haziran ayina ait toplantisi gerçeklestirildi.

Haziran Ayi Verimlilik Degerlendirme Toplantisi Yapildi

Genel Sekreterlik Egitim Salonunda gerçeklestirilen toplantiya Dr. Ayhan Erenoglu baskanliginda Birlik içerisinde görev yapan Mali ve Idari Hizmetler Baskani Hüseyin Karasüleymanlioglu ve uzmanlarin yaninda saglik kurumlarinin tüm idarecileri katildi.
“ INSANLARIMIZ CANI PAHASINA GÖREVLERINI YAPMAYA ÇALISIRKEN BIZLERIN ISLERIMIZE 4 ELLE SARILMAMIZ GEREKIYOR.”
Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu ülkemizin son zamanlarda sikintili günler yasadigini, haince saldirilarin arttigi ve sehit haberlerinin canimizi yaktigini belirtti. Özellikle ülkemizin savunmasini yapan askerlere ve güvenligini saglayan polislere Allah’in yar ve yardimcisi olmasini dileyen Dr. Ayhan Erenoglu “Sehitlerimize Allahtan rahmet yakinlarina ve Türk Milletine bassagligi ve sabirlar temenni ediyorum” seklinde konustu.
Dr. Erenoglu “Insanlarimizin cani pahasina görevlerini yapmaya çalisirken bizlerin onlara göre daha kolay ve hayati önem tasimayan islerimize 4 elle sarilmamiz gerekiyor. Ülkemize, milletimize olan görevimiz çok çalismak. Bu ülke de bu vatan da bu insanlar da bizim. Bizler sevgimizi kuru lafla degil görevimizi layikiyla yaparak, hizmetimizi halkimiza en iyi sekilde sunarak, ulastirarak göstermeliyiz” dedi.
Saglik Yöneticilerinden, kurumlarinda görev yapanla yapmayanlarin ayirt edilmesini isteyen Genel Sekreter görev yapanlara da yapmayanlara da gereginin yapilmasi talimatini verdi. Güvenlikten tutun da diger tüm birimlere kadar hiçbir zafiyetin kabul edilemeyecegini vurgulayarak tüm ekiplerin canla basla çalismalarini söyledi.
“2015 Yili Baslangiç Karneleri Gönderildi”
Haziran Ayi Verimlilik Degerlendirme Toplantisinin ilk bölümünde Saglik Bakanligi Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Verimlilik ve Kalite Yönetim Daire Baskanligi tarafindan illere gönderilen 2014 yili verilerine göre hazirlanan “ 2015 Yili Baslangiç Karneleri” degerlendirildi.
Konuyla ilgili olarak Fatma Korkmaz tarafindan gerçeklestirilen sunumda kurumlara ait karnelerde yer alan eksiler ve artilar tartisildi, mevcut durum ortaya konuldu.
2015 yilinin ilk ara karnesinin önümüzdeki günlerde gönderilecegi bildirildi.
Degerlendirme Toplantisinin ikinci bölümünde kurumlara ait haziran ayi verileri takdim edildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284