Hem Bayram Yaptık. Hem de Sorunları Dile Getirdik

24 Temmuz Basında sansürün kaldırılışının 110. yılı ve basın bayramı nedeniyle Vali Fahri Meral, ilimizde görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Hem Bayram Yaptık. Hem de Sorunları Dile Getirdik

Polisevi’nde gerçekleştirilen yemeğe Vali Meral’in yanı sıra Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Nuri Özbey, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Kazım Karabekir Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Ramazan Polat, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İlhan Şen ve İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar’da katıldı.

Vali Meral’in, gazetecilerin ve Karaman’ın sorunlarını dinlediği programda; günümüzde internet haberciliğinin bu kadar sık kullanılır olması, bu alanda özel düzenlemeler yapılması gerekliliğini ortaya koyduğu konuşuldu.

Karaman’ın sorunlarıyla ilgili olarak ise gündemi trafik kuralları ihlalleri oluşturdu. Programda ilimizdeki trafik kuralları ihlalleri ve trafik kazalarının istatistikî bilgileri de verildi.

Vali Fahri Meral ayrıca son dönemde artan telefon dolandırılıcılığı konusuna da değinerek, “Vali, Emniyet Müdürü, Savcı ya da Jandarma hiçbir vatandaşı arayıp da yardım talebinde bulunmaz. Bu şekilde arayan insanlara asla itimat etmeyin ve istedikleri paraları vermeyin” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284