Hemsehrimiz Zeki Yavuz`a Hollanda’da Liyakat Madalyasi

Sosyal, Toplumsal ve kültürel çalismalarda 20 yili askin süredir özellikle Türk toplumuna gönüllü çalismalarda aktif rol alan Zeki Yavuz`a, Ede belediyesi tarafindan Liyakat madalyasi verildi.

 Hemsehrimiz Zeki Yavuz`a Hollanda’da Liyakat Madalyasi

 Aslen Karaman Merkez’e Bagli Baskisla köyünden olan ve 1980'de Hollanda'ya gelen,  Ede sehrinde Sosyal, Kültürel ve Toplumsal çalismalarda 20 yildan fazla süredir gönüllü hizmet veren hemserimiz Zeki Yavuz(47), yaptigi bu hizmetlerinden dolayi Ede Belediye Baskan Yardimcisi Gerrie Ligtelijn tarafindan Liyakat madalyasiyla onurlandirildi.

Ede Belediye Baskan Yardimcisi Gerrie Ligtelijn, "Ede kentindeki Türk toplumu basta olmak üzere diger milletlere mensup halkimiza faydali ve basarili çalismalar yapmasindan ötürü belediye olarak Zeki Yavuz'a liyakat madalyasini layik gördük. Bugüne kadar burada yaptigi basarili çalismalarini Türkiye'de de sürdürmesi temennisiyle, kendisine saglikli bir yasam temenni ediyorum." dedi.
Türkiye'ye dönüsümüzün arifesinde Ede belediyesi tarafindan böyle bir nisanin verilmesi kendisini çok onurlandirdigini söyleyen Zeki Yavuz, "Yillarca toplumumuz ve Ede halki için farkli çalismalarda yer alarak, bir Türk bireyi olarak üzerime düsen vazifeyi hakkiyla yerine getirmeye çalistim. Beni bu nisana layik gören ve beraber çalisma firsati buldugum herkese tesekkürlerimi sunuyorum." seklinde konustu.
Ede kentindeki Fitam Vakfi'nin kurucularindan olan ve uzun yillar baskanligini da yapan Zeki Yavuz, De Horst Yüksek Okulu Sosyal Akademi mezunu ve belediyenin refah bölümünde uzun yillar görev yapti. Evli ve 3 çocuk babasi olan Zeki Yavuz, bilgisayar sektöründe de 13 yil çalisti. Zeki Yavuz, 1 Temmuz itibariyle Türkiye’ye kesin dönüs yapti.
Haber – Foto: Mehmet Ali Topcu
EDE / HOLLANDA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284