Hemserilerimiz Rotterdam’in Merkezinde Simit Sarayi Açti

Türkiye’de marka haline gelen ve yurtdisinda birçok ülkede sube açmaya devam eden Simit Sarayi’nin, Rotterdam merkezdeki subesini 2 hemserimiz (franchising olarak) açti. henüz resmi açilisin yapilmadigi subede, politikaci ve basin mensuplari bir araya gelerek Hollanda ve Türkiye gündemini degerlendirdiler.

Hemserilerimiz Rotterdam’in Merkezinde Simit Sarayi Açti

Aslen Karaman ili Çatak köyünden olan Mustafa Duyar ve Mustafa Korkmaz tarafindan Rotterdam’in merkezindeki Meent caddesinde açilan yeni Simit Sarayi subesinde bir araya gelen Hollanda´daki Türk kökenli politikacilar ile Türk basini, son güncel konulari konusma firsati da buldular.
Simit Sarayi’nin Rotterdam Meent 15 numaradaki subesinde gerçeklesen toplantiya Hollanda Sosyal Demokrat Isçi Partisi (PvdA) Milletvekili Tunahan Kuzu, Rotterdam Anakent Belediye Meclis Üyesi Zeki Baran, Charlois Ilçe eski belediye baskan yardimcisi Lionel Martijn, IJsselmonde Ilçesi belediye meclis üyesi Necat Kaya, Crooswijk-Kralingen Ilçesi belediye meclis üyesi Oktay Ünlü, Rotterdam Anakent eski Belediye Meclis üyesi Ahmet Yildirim, Hollanda Çataklilar Dernegi Baskani Mustafa Koçak ve basin mensuplari katildi.
Isletme müdürü Seda Aslan tarafindan yönetilen toplantida bir konusma yapan isletme sahibi Mustafa Duyar, “Sehrin merkezine açtigimiz bu yeni subemizle, Hollanda´da yasayan insanlarin ayagina Istanbul´u getirdik. Konseptimiz Türkiye´deki diger subelerimiz ile bire bir ayni. Elbette kalitemizde ayni ve ayni kalacak. Günlük yaklasik altmis bin kisinin ugradigi Blaak-Merkez pazarinin hemen yanindaki subemizde güleryüzlü bir sekilde müsterilerimize hizmet edecegiz" dedi.
Milletvekili Tunahan Kuzu, “Dünyadaki global krize ragmen bu tür isletmelerin açilmasi çok önemli. Hem bölgelerinde is istihdami sagliyorlar, issizligin asgari düzeye düsürülmesine katkilari oluyor hem de insanlarin gönül rahatligi ile gelip oturacaklari tesisler kuruyorlar. Umuyorum ki yatirimcilarimiz bu tür yeni mekanlar açmaya devam ederler" seklinde konustu.
Toplantida ayrica Rotterdam Anakent Belediye Meclis Üyesi Zeki Baran, Charlois Ilçe eski belediye baskan yardimcisi Lionel Martijn, IJsselmonde Ilçesi belediye meclis üyesi Necat Kaya, Crooswijk-Kralingen Ilçesi belediye meclis üyesi Oktay Ünlü, Hollanda gündemi ile alakali kisa birer konusma yaptilar.
Daha sonra konuklara Simit Sarayi simit esliginde kahvalti ikraminda bulundu.
Öte yandan Hollanda’da yasayan Çataklilar Dernegi tarafindan, sosyal-kültürel-sportif ve sanatsal faaliyetler yapmak için kurulan ‘Hollanda Çataklilar Dernegi’, hemserileri tarafindan hizmete açilan Simit Sarayi subesini ziyaret ederek, ‘hayirli olsun’ temennisinde bulundular.
Hollanda Çataklilar Dernegi Baskani Mustafa Koçak, “Köylümüz ve yakin arkadasimiz olan Mustafa Duyar ve Mustafa Korkmaz tarafindan hizmete açilan bu müessesenin hayirli ve bol kazançli olmasini diliyoruz.” açiklamasinda bulundu.
Isletme sahibi Mustafa Duyar, isyerinin resmi açilisini kisa bir zaman içinde, genis bir katilimla yapacaklarini, açilisa tüm vatandaslarimizi davet edeceklerini de söyledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284