Hemserimiz Boynukalin, Ak Parti Gençlik Kollari Baskanligi’na Getirildi

Ilimizin köklü ailelerinden Boynukalin sülalesinden olup yaklasik 50 yil önce ilimizden göç ederek Istanbul’a yerlesen Islam Hukuku konusunda önemli bir yere sahip olan Marmara Üniversitesi’nde ögretim üyeligi yapmis merhum Ömer Boynukalin’in oglu Abdurrahim Boynukalin geçtigimiz günlerde AK Parti Gençlik Kollari Genel Baskanligina getirildi.

 Hemserimiz Boynukalin, Ak Parti Gençlik Kollari Baskanligi’na Getirildi

Ilimiz Organize Sanayi bölgesinde faaliyetlerini sürdüren Ani Bisküvi sahipleri Boynukalin’larin kuzeni olan Abdurrahim Boynukalin’a yeni görevinde basarilar dileriz.

Abdurrahim Boynukalin kimdir?
1987 Istanbul dogumlu olan Abdurrahim Boynukalin, Sakarya Üniversitesi Isletme Fakültesi mezunu. Yüksek lisansini Istanbul Üniversitesi Uluslararasi Iliskiler Bölümü'nde yapan Boynukalin, 2010 ile 2013 yillari arasinda ise Kirikkale Üniversitesinde arastirma görevlisi olarak çalisti.
2013 yilinda Ingiltere'ye giden Boynukalin, Londra Sehir Üniversitesi'nde Medya ve Iletisim alaninda ikinci yüksek lisansini yapti.
Üniversite dönemlerinde çesitli dergilerde arastirma konulari kaleme alan Boynukalin, Arastirma ve Kültür Vakfi ve Milli Türk Talebe Birligi'nde aktif olarak görev yapti.
Evli olan Boynukalin çok iyi derecede Ingilizce ve orta seviyede Almanca biliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284