Her Zaman Bir Ve Beraberler

Ali Kantürk Baskanliginda 2004-2009 döneminde görev yapan Belediye Meclis Üyeleri gelenek haline getirdikleri birlik beraberlik bulusmalarindan birini daha Belediye Meclis Üyeleri Resit Kizildeniz ve Mehmet Yagci`nin ev sahipliginde Persembe aksami Kale Lokantasinda gerçeklestirdiler.

Her Zaman Bir Ve Beraberler

Yemege Vali Murat Koca, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Ak Parti Il Baskani Nazmi Ünlü, CHP Il Baskani Ismail Atakan Ünver, Ak Parti Belediye Meclisi Grup Baskani Beytullah Karakas ve KGRT kurucusu Medeni Yavuzaslan ile 2004-2009 döneminde görev alan meclis üyeleri katildi.
Toplantida söz alan eski Belediye Baskani Ali Kantürk, “Sayin Valim, Belediye Baskanim, Il Baskanlarim, kendileriyle Karaman'a hizmet etmekten her zaman onur duydugum çok degerli Belediye Meclis Üyesi arkadaslarim ve bu toplantilari gelecek kusaklara aktarma misyonunu her zaman en iyi sekilde yerine getiren basinimizin degerli temsilcisi KGRT Yönetim Kurulu Baskani degerli Medeni Yavuzaslan Hocam hepinizi saygiyla selamliyorum. Bir Japon atasözü diyor ki " Isini iyi yapan vatanini sevendir, isini daha iyi yapan vatanini daha çok sevendir. Bizler de 2004-2009 yillari arasinda o günkü mevzuatlar çerçevesinde ve o günkü siyasal, bürokratik ve ekonomik sartlar içerisinde isimizi en iyi sekilde yapmaya ve Karamanimiza mevcut imkânlar dâhilinde en güzel hizmeti vermeye çalistik. Belediyeciligi her zaman "Dogumdan ölüme, besikten mezara insana hizmet etmek" olarak gördük. Her zaman gelecek nesilleri düsünerek adimlar attik. Sehrimizde kentsel ihtiyaçlar için birçok özgün projeyi hayata geçirdik, birçok projenin önünü açtik. Kuskusuz Karamanimizda daha yapacak çok islerimiz var. Çünkü insanoglu için ihtiyaçlarin sonu ve siniri yoktur.
Bugün geldigimiz noktada da Belediye Baskanimiz Sayin Ertugrul Çaliskan ekibi ile birlikte hizmetleri daha da ileriye götürerek ve birçok projeye imza atarak güzel Karamanimizin gelismislik kriterleri çitasini daha da yukarilara çekmek için büyük gayret göstermektedir. Ben kendisine ve çalisma arkadaslarina Karaman adina çok tesekkür ediyor ve tebrik ediyorum. Basarilarinin devamini diliyorum. Yine Valimiz Sayin Murat Koca, ulasimdan sagliga, tarimdan egitime Merkezi Hükümetimizin birçok alanda çok özel ve güzel projelerini Karaman'da bir bir hayata geçiriyor. Kendisine Karamanlilar olarak tesekkür ediyoruz. Bu vesile ile ülkemizin huzuru için, milletimizin can ve mal güvenligi için terörle mücadelede hayatini kaybeden tüm sehitlerimize Allah'tan Rahmet, ailelerine ve Türk Milletine sabir ve bassagligi diliyorum. Insanligin ortak belasi olan terörü bir kez daha lanetle kiniyorum. Yine bugün geçirdigi rahatsizlik nedeniyle hayatini kaybeden, Türk Is Dünyasinin önemli is adamlarindan Koç Holding Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Koç'a da Allah'tan Rahmet, ailesine ve çalisanlarina sabir ve bassagligi diliyorum. Bu duygularla bugün aramizda olan ve bizleri onurlandiran Sayin Valimize, Belediye Baskanimiza ve Il Baskanlarimiza çok tesekkür ediyorum. Kendileriyle çalismaktan ve Karaman'a hizmet etmekten son derece mutlu oldugum çok degerli Belediye Meclis Üyesi arkadaslarima ve bugün bize harika bir ev sahipligi yapan arkadaslarimiz Resit Kizildeniz ve Mehmet YagcI'ya bir kez daha çok tesekkür ediyor ve en kisa sürede tekrar bulusmak dilegiyle hepinize saygilar sunuyorum” dedi.
Yemekli programa ev sahipligi yapan Resit Kizildeniz ve Mehmet Yagci da; "Bugün Sizleri agirlamaktan son derece mutluyuz. Bu aksami onurlandiran Sayin Valimize, Belediye Baskanimiza, Ak Parti ve CHP Il Baskanlarimiza ve Meclis Üyesi arkadaslarimiza yine bizleri her zaman bir araya getiren sevgili Baskanimiz Ali Kantürk'e çok tesekkür ediyoruz" dediler.
Daha sonra söz alan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan da “Bugün yine karsimizda harika bir tablo var. Gelenek haline gelmis, birlik ve beraberligin sembolü olmus bir ekibin bulusmasinda olmaktan son derece mutluyum. 2004-2009’da görev yapan basta Ali Kantürk Baskanimiz ve Belediye Meclis üyesi arkadaslarimizi tebrik ediyorum. Görevi biraktiklari 2009’dan bu yana ara vermeksizin her yil bir araya geliyor ve yine Karaman'i konusuyorlar.
Ben de bu toplantilara ikinci kez katiliyorum. Birlik ve beraberligin sergilendigi ve son derece keyifli geçen bu sohbet bulusmalarindan ben de büyük keyif aliyor ve mutlu oluyorum. Bugün bize ev sahipligi yapan Resit Kizildeniz ve Mehmet Yagci'ya ve yine bu toplantilarin mimari Ali Baskanima çok tesekkür ediyorum. Degerli arkadaslar hepimizin derdi ve sevdasi Karaman. Geçmiste görev yapan arkadaslarimiz da oldugu gibi, bizler de Karamanimiza hizmet için variz. Hepimiz bu görevleri bir gün devredecegiz. Bu bilinçle bugün biz de arkadaslarimizla birlikte, Milletvekillerimiz, teskilatimiz, Valimiz ve diger kurumlarimizla el ele vererek, uyum içerisinde Karaman'i her alanda kalkindirmaya çalisiyoruz. Gelismislik çitasini daha da yukarilara çikartmak için gayret ediyoruz. Modern yollar, kavsaklar, parklar, kültür merkezleri, toplu konutlar, pazar yerleri ve daha bir çok projeyi Karaman Halkinin mutlulugu için tek tek hayata geçiriyoruz. Insallah önümüzdeki süreçte Karaman için tasarladigimiz çok özel projeleri de hep birlikte hayata geçirecegiz. Karaman'da bir ve beraber oldugumuz sürece basaramayacagimiz hiç bir is yoktur. Karaman her geçen gün çok daha iyi yerlere gelecektir. Halkimizin refahi için birlikte hizmet etmeye ve çalismaya devam edecegiz. Ben bu güzel bulusmayi organize eden Ali Baskana ve ev sahibi arkadaslarimiz Resit Kizildeniz ve Mehmet Yagci'ya tekrar çok tesekkür ediyorum" dedi.
Vali Murat Koca'da "Degerli arkadaslar bugün ülkemizde birlik ve beraberlige her zamankinden çok daha fazla ihtiyacimiz var. Onun için bugünkü bu bulusmayi çok önemsiyor ve çok anlamli buluyorum. 2004-2009 da görev yapmis ve görevlerinden sonra da sürekli bir araya gelebilmis, farkli siyasi parti gruplarindan olan arkadaslarin bu sekilde tek vücut olmalarini takdir ediyorum. Ali Baskan ve Meclis Üyesi arkadaslarini kutluyorum. Birlik ve beraberligin oldugu böyle güzel bir ortamda bulunmaktan da son derece mutlu oldugumu ifade etmek isterim. Farkli siyasi parti Il Baskanlarinin ve Meclis Üyelerinin aralarindaki derin sohbetlerini görmek ve izlemek bile bugün burada büyük keyif almamiza yetiyor.
Degerli arkadaslar, Karaman'da bizler Kamu Yöneticileri olarak basta Belediyemiz olmak üzere sanayi, sivil toplum ve diger kesimlerle sürekli isbirligi ve güç birligi içinde Karamanimiza hizmet ediyor ve vatandaslarimizin refah seviyesini, yasam standartlarini yukarilara çikartmaya, yükseltmeye çalisiyoruz. Bugün egitimde, saglikta, tarimda, ulasimda, güvenlikte, ihracatta, üretimde, kisi basina düsen gelirde, issizlikte ve daha birçok alanda verilere baktigimizda Karaman oldukça iyi noktalardadir. Örnegin; issizlikte 4 küsurlardayiz. Bu oran Türkiye ortalamasina bakildiginda oldukça sevindiricidir. Karaman her geçen gün hem büyümekte, hem gelismektedir. Ilimiz gelismislikte her zaman Türkiye'nin parlayan yildizi olmaya devam edecektir. Bu da birlik ve beraberlikle olacaktir.
Bu düsüncelerle bu güzel organizasyonda emegi geçenlere ve ev sahibi arkadaslara çok tesekkür ediyorum” dedi.
Son derece keyifli ve sicak sohbetlere ve diyaloglara sahne olan toplanti Meclis üyesi Ismail Özsoy'un dinleyenleri mest ettigi Türk Musikisinden essiz eserleri çalip söyleyerek icra etmesi ile son buldu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284