Hersey Gençler Için

Toki Anadolu Lisesinde YGS sinavi öncesi son sinif ögrencilerine moral kahvaltisi verildi. Kahvaltiya Il Milli Egitim Müdürü Aslan Sultanoglu Sube Müdürleri Abdurrahman Kurt, Ahmet Aydogdu, Hasim Tunca, Okul Idaresi, ögretmenler ve ögrenciler katildi.

Hersey Gençler Için

Okul Müdürü Mehmet Bastug katilimlardan dolayi Il Milli Egitim Müdürü ve Sube Müdürlerine tesekkür ederek “Bizim buradaki amacimiz kendileri için hayati önem arz eden YGS öncesi ögrencilerimize moral vermek. Ögrencilerimiz bu birliktelikten aldiklari enerji ile insallah kendilerinden beklenen basariyi, göstereceklerdir. Il Milli Egitim Müdürümüzün ve diger yönetici Sube Müdürlerimizin bugün gençlerimizle beraber olmalari, onlara ne kadar deger verdigimizin bir göstergesidir. Bu katilim hem bizlere, hem de ögrencilerimize büyük moral ve destek olmustur. Katilimlarindan dolayi kendilerine tesekkür ediyorum” dedi.
Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu da “Bugün burada Türkiye'nin geleceginde söz sahibi olacak gençlerle beraber olmaktan büyük mutluluk duydum. Sizlerin geleceginin sekillenmesinde önemli bir basamak olan YGS ve LYS öncesi sizlere basarilar diliyorum. Ama unutmayin ki her sey üniversite demek degildir. Biz sizlerin öncelikle iyi insan dürüst insan, maddi ve manevi degerlerine sahip çikan ve bu degerleri yasayan insan olarak yetismenizi istiyoruz.Zaten sizlerin üniversiteli olabilmeniz için buradaki ögretmen ve idari kadronun gerekli çalismalari yaptigini biliyoruz. Bütün gençlerimizin istedigi üniversiteye ve istedigi bölüme yerlesmesi dilegiyle hepinize basarilar diler, bu organizasyonun hazirlanmasinda emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. " dedi.
Ögrencilerimizde bu programdan dolayi oldukça memnuniyet duyduklari ve mutlu olduklari gözlendi. Kahvalti karsilikli sohbet, dilek ve temennilerle sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284