Hıfzıssıhha Kurulundan Semt Pazarı Kararı

Ekim ayının ilk haftası itibariyle Karaman İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararla geçici olarak yeri değiştirilen Cumartesi semt pazarı yeniden aynı yerinde hizmet verecek.

Hıfzıssıhha Kurulundan Semt Pazarı Kararı

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık başkanlığında Valilik toplantı salonunda bir araya gelen İl Hıfzıssıhha Kurulu üyeleri
Dr. Aziz Tarhan Caddesine yakın olan mahallelerde vaka sayısında nisbi bir azalışın olması nedeniyle Cumartesi semt pazarının yeniden aynı yerde hizmet vermesine karar verdi. 
Karaman Valiliği Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada “Cumartesi pazarının kurulu bulunduğu Dr. Aziz Tarhan Caddesine kurulan pazardaki vatandaşların yoğunluğunun azaltılmasına yönelik olarak pazar alanının genişletilmesi ve pazara giriş-çıkışlara yönelik ek tedbirlerin gündeme getirilmesi ve bu kapsamda araç içerisinden direkt satış yapıp, ayrıca yer tezgâhı olmayan esnafların araçları hariç vatandaşların geçişini zorlaştırması nedeniyle pazarcı esnafına ait araç bulundurulmamasına karar verilmiştir” denildi.
Haber: Senem YAVUZASLAN
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284