Hipodromlarin Sampiyonu Son Virajinda

Türkiye’nin en ünlü jokeylerinin yarislara katildigi Aydemir isimli Arap ati, artik ücret karsiliginda binicilik egitimlerinde ve atseverleri gezdirmede kullaniliyor.

Hipodromlarin Sampiyonu Son Virajinda

Truva Park Binicilik Tesisinin isletmecisi tarafindan satin alinarak Adana’dan Karaman’a geçtigimiz günlerde getirilen Aydemir’in basarilarini duyan vatandaslar büyük ilgi gösteriyor. Katildigi 54 yarista 8 birinciligi olan Aydemir ile Türkiye’nin ünlü jokeylerinden Halis Karatas ve Sadettin Poyraz’da yaristi. Sampiyon at simdilerde binicilik tesislerinde hem atseverlerin binicilik egitiminde kullaniliyor hem de vatandaslar ücret karsiligi binerek geziyor.
BINICILIK TESISINDEKI 7 ATTAN 3’Ü ÜNLÜ
Tesislerinde bulunan ünlü atlara vatandaslarin büyük ilgi gösterdigini söyleyen Tesis Isletmecisi Recep Özler, Arap ati olan Aydemir, yarislardaki ömrünü tamamlamasindan dolayi Adana’dan satin alarak Karaman’a getirdik. Suanda binicilik tesisimizde bulunan atlarin arasinda en degerlisidir. Diger atlarimiz da iyidir ama Aydemir, yarislardaki basarisindan ve Türkiye’nin en ünlü jokeylerinin binerek yarismasindan dolayi ayridir. Aydemir’e büyükler kadar çocuklarda basarilarinda dolayi büyük ilgi göstermektedir. Nurak isminde diger bit atimiz ise ünlü dizi ve film çekimlerinde uzun zaman kullanilmis bir attir" diye konustu.
Tesislere gelen vatandaslara önce atlari tek tek tanittiklarini belirten Binicilik Tesisinin At Antrenörü Ahmet Eser ise, Türkiye Jokey Kulübünden atlari taniyan vatandaslar zaten atlara büyük ilgi gösteriyor. Atlara binerek gezmek isteyenlere ise ücret karsiliginda bu atlara binebiliyor. Binicilik kursu almak isteyenlere ise belirledigimiz gün ve saatlerde binicilik egitimi veriyoruz" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284