Hisarciklioglu Pazartesi Günü Karaman’da

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi Baskani Rifat Hisarciklioglu, Ticaret ve Sanayi Odasi’nin davetlisi olarak 8 Nisan Pazartesi günü ilimizde olacak.

Hisarciklioglu Pazartesi Günü Karaman’da

Hisarciklioglu ilk olarak saat 11.30’da Ticaret ve Sanayi Odasi’nin yeni hizmet binasinin açilisini yapacak. Daha sonra TOBB tarafindan yaptirilan ve 2013–2014 egitim-ögretim yilina açilmasi planlanan Yatili Fen Lisesi’nin insaatinda incelemelerde bulunacak olan Hisarciklioglu ve beraberindeki heyet, Vali Murat Koca’yi makaminda ziyaret edecek.
Saat 14.30’da ise Piri Reis Kültür Merkezi’nde Karaman’a Deger Katanlar ödül törenine katilacak olan TOBB Baskani Hisarciklioglu, 2010–2011 yilinda Kurumlar ve Gelir Vergilerinde ilk bese giren ve 2010–2011 yilinda ihracatta ilk üçe giren Ticaret ve Sanayi Odasi üyelerine ayrica Ticaret Borsasi tarafindan 2012 yilinda en yüksek tescil ödeyen ilk üç firmaya plaket verecek.
Törende ayrica Istanbul Sanayi Odasi tarafindan her yil düzenlenen Türkiye’nin ilk bin sanayicisi listesinde yer alan firmalara da çesitli hediyeler takdim edilecek. Programda Ticaret ve Sanayi Odasinda üyeliklerinin 50, 40, 35 ve 30. yillarini tamamlayan üyelere de tesekkür belgesi verilecek. Tören kokteyl ile sona erecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284