Hitit Üniversitesi KMÜ’de

Karamanli olup Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisligi Bölümünde ögretim üyesi olan Yrd. Doç. Dr. Sami Kaya’nin cenazesi, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi ailesi ile Hitit Üniversitesi ailesini bir araya getirdi.

Hitit Üniversitesi KMÜ’de
Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektör Yrd. Prof. Dr. Osman Egri, Genel Sekreter Süleyman Akyol ve Genel Sekreter Yrd. Erdal Kanik, törenden önce KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’i makaminda ziyaret ederek, karsilikli taziyelerini bildirdiler.
Ziyaretin ardindan Hitit Üniversitesi ve KMÜ personeli, Yesil Camiinde ögle namazini müteakip kilinan cenaze namazi sonrasi törene birlikte katildilar. Iki otobüsle Çorum’dan gelen Hitit Üniversitesi personeli, vefat eden akademisyen arkadaslarini son yolculuguna KMÜ personeli ile birlikte ugurladi.
Cenaze töreninin ardindan Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Yunus Emre Yerleskesini gezen konuklar, KMÜ’deki üç yillik gelisime hayran kaldiklarini belirttiler.
Çorum’dan gelen konuklar, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ile KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’in katildigi ortamda sohbet etme olanagi buldular. Hitit Üniversitesi’nden gelen konuklarin kendilerini tanitmalarinin ardindan Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan “Vefat eden kardesimize Allah’tan rahmet ve yakinlarina bassagligi diliyoruz. Bu vesileyle KMÜ’yü ziyaret etmekten mutluyuz” dedi.
KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Çorum gibi 600 km uzak Çorum’dan üniversite Rektörünün, akademik ve idari personelin gelmesinin çok duyarli bir davranis oldugunu, vefa örnegi olan bu yaklasimi takdir ettigini, bu vesileyle de Hitit Üniversitesinin degerli personelini KMÜ’de görmekten mutluluk duydugunu belirtti.
KMÜ ve Hitit Üniversitesi’nin ortak etkinliklerde bir araya gelmeleri konusunda dileklerin belirtildigi ziyaret, samimi bir ugurlamanin ardindan sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284