“Hokaf Is Adamlari Komisyonu” Yolda

Mehmet Ali Topcu – DORDRECHT Bu yilin basinda kurulan ve yapilanma çalismalarini tüm hiziyla sürdüren Hollanda Karamanlilar Federasyonu (HOKAF), Hollanda’daki Karaman’a bagli köy derneklerinin yöneticileriyle istisare toplantisi gerçeklestirdi.

“Hokaf Is Adamlari Komisyonu” Yolda

HOKAF Isadamlari Komisyonu’nun biran evvel hayata geçirilmesini isteyen köy derneklerinin yöneticileri , Dordrecht kentindeki Sancar Holding merkezinde bir araya geldiler.
HOKAF ve Sancar Holding tarafindan tertip edilen toplantiya Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Dordrecht, Vlaardingen ve Schiedam kentlerinden köy derneklerinin yöneticileri katildi.
Hollanda’da güçlü ve bir o kadar da ciddiye alinan bir HOKAF için yapilanmaya agirlik ve öncelik verdiklerini söyleyen HOKAF Baskani Mustafa Duyar, “Geçtigimiz Ocak ayinda kurulan ve alt yapi çalismalarini sürdüren federasyonumuz, gençlik ve kadin kollari olusumunu tamamlamak üzere. Öte yandan federasyonumuzun olmazsa olmazlarindan ‘Isadamlari Komisyonu’ kurulmasi da son derece önemlidir. Bu komisyonun saglikli ve uzun vadeli islevini sürdürebilmesi için iyi bir kadronun is basina gelmesinin gerektigine inaniyoruz. Bu baglamda köy dernekleri temsilcilerinden söz konusu komisyona önerebilecekleri isimleri ögrenmek için toplandik.” seklinde konustu.
HOKAF Isadamlari Komisyonu Baskani ve Sancar Holding Yönetim Kurulu Baskani Nebi Sancar, “Bu görevin benim yalniz üstesinden gelmem zor ve bu ancak iyi bir ekiple mümkündür. Bu ekibin olusmasi için HOKAF yönetiminden yardim istedik. Köy dernek yöneticileri uyumlu, dinamik ve ciddi katkilar saglayabilecek isimleri bize bildirirlerse, bizde o isimlerden komisyonu olusturmak istiyoruz.”
“Kurulmasi planlanan komisyon için bir yol haritasi belirledik. Öncelikle yönetim kurulunun bir an evvel olusturulmasi, Hollanda’da aktif olan girisimci hemserilerimizin tespit edilmesi ve belirlenen girisimcilerimize ziyaretler düzenlemek. Rotterdam, Den Haag, Amsterdam ve Utrecht kentlerinde bölgesel toplantilar düzenleyerek, daha fazla isveren hemserimize ulasmak istiyoruz. Köy derneklerimizin bize ulastirdiklari listeler ile girisimcilerimizin envanterini çikarmak amacindayiz. 2016 içerisinde girisimcilerimizle Karaman’a is gezisi organize etmek istiyoruz.” dedi.
Ayni zamanda Hollanda Suduragi Dernegi baskani da olan Nebi Sancar, 25.Aralik.2015 tarihinde, Hollanda’nin Den Haag kentinde, ‘Hollanda Suduragi Dernegi 3.Kültür ve Dayanisma Gecesi’ programina tüm Suduragi’li hemserilerimizin davetli oldugu söyledi.
Katilimcilara ikramda bulunan Sancar Holding çalisanlari, ayrica bu yil holdingin kurulusunun 15.yili anisina özel hediyeler de takdim ettiler. Yaklasik 2,5 saat süren toplanti Türk çayi esliginde gerçeklesen sohbetle son buldu.
Nebi Sancar Kimdir?
1990 yilinda Hollanda’ya gelen Karaman dogumlu Nebi Sancar(47), 1-10-2000 tarihinde ilk sirketi Sancar Iskele sirketini kurdu. 2005 yilinda sirketlerine insan kaynaklari, emlak ve ticaret alanindaki sektörleri ekleyerek, sirketler grubu olusturdu. Sancar Holding’deki sirketlerin bir çogu alaninda ISO:9001:2008, VCA**, NEN ile sertifikali olup brans organizasyonlarina (VSB,NBBU) üye. Sancar’in suanki faaliyetleri iskele, insan kaynaklari, emlak ve otomotiv sektöründedir.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284