HOKAF’da Seçim Süreci Başladı

Kısa adı Hokaf olan Hollanda Karamanlılar Federasyonu, genel kurul çalışmalarına başladı, yeni başkan ve yönetim 8 Aralık günü seçimle belirlenecek.

HOKAF’da Seçim Süreci Başladı

5 yılı aşkın süredir oluşturduğu ekiple Hokaf yönetim kurulu başkanlığını yapan hemşerimiz Girişimci Mustafa Duyar, işlerinin yoğunluğu sebebiyle yönetim kurulu başkanlığı görevini bırakacağını açıklaması üzerine genel kurul kararı alındı.

Hokaf’ın Rotterdam’daki genel merkezinde Hokaf yönetim kurulu ve Köy Dernek temsilcilerinin iştirakiyle istişare toplantısı yapıldı.

Önceliği Hollanda’daki Karamanlı hemşerilerimizin birlik, beraberlik, dayanışma, bilgilenme ve kardeşlik bağlarının güçlenmesi adına çalışmalar yapan Hokaf’ın, yönetim kurulu başkanlığı için adaylık başvurusu 1 Aralık günü saat 24.00’e kadar yapılabilecek.

Hokaf başkanlığı için adaylığını açıklayan hemşeri(leri)miz, 8 Aralık günü Hokaf Köy dernek temsilcilerinin oylarıyla belirlenecek.

Utrecht kentinde ikamet eden Girişimci Adem Güneş hemşerimiz, Hokaf başkanlığı için şu ana kadar adaylığını açıklayan tek isim.

Hokaf yönetim kurulu, 8 Aralık günü yapılacak olan genel kurula, Köy dernek temsilcilerinin eksiksiz katılması ricasında bulundu.

Öte yandan Fadime Örgü, Nusret Öksüz ve Mustafa Duyar, seçim çalışmaları için tarafsız komisyon görevi yapacaklar.Haber – Foto: Mehmet Ali Topcu Rotterdam/Hollanda

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284