Hollanda Heyetine “Konya Yatirim Ortami” Anlatildi

Türkiye ile Hollanda arasindaki ticari iliskileri gelistirmek üzere Hollanda Kraliyeti Büyükelçiligi öncülügünde Konya’ya gelen heyete Mevlana Kalkinma Ajansi (MEVKA) tarafindan Hilton Garden Otel’de sunum gerçeklestirildi.

Hollanda Heyetine “Konya Yatirim Ortami” Anlatildi

Hollanda Kraliyeti Büyükelçisi C. Van RIJ, Ekonomi ve Ticaret Müstesari Jeroen Kelderhuis, bazi Elçilik görevlileri ve is dünyasi temsilcilerinin katilim sagladigi programa MEVKA Genel Sekreteri Ahmet Akman, Konya Yatirim Destek Ofisi Koordinatörü Ismail Ünver ve Konya Yatirim Destek Ofisi Uzmani Ali Kerem Fidan katilim sagladi.
Konya ile ticari alanlarda çesitli benzerlik gösteren Hollanda ile ekonomik iliskileri gelistirmek amaciyla firma temsilcileriyle yaptiklari ziyaretin faydali olmasini temenni eden Müstesar Kelderhuis, Hollanda-Türkiye Ticaret Projesi adi altinda bu ziyareti gerçeklestirdiklerini, amaçlarinin ise Hollandali firmalara Konya’daki yatirim ve ticaret olanaklarini tanitmak ve ticari iliskilerin gelistirilmesi oldugunu söyledi.
Mevlana Kalkinma Ajansi Konya Yatirim Destek Ofisi Uzmanlarindan Ali Kerem Fidan, heyete “Konya Yatirim Ortami” hakkinda Ingilizce bir sunu gerçeklestirdi. Daha sonrasinda katilimcilarin sorulari cevaplandirildi.
Program sonrasinda Mevlana Kalkinma Ajansi Genel Sekreteri Ahmet Akman Hollanda Kraliyet Büyükelçisi C. Van Rij çini tabak hediye etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284