Hollanda Kilbasanlilar Dernegi Yeni Yönetimi Belirledi

‘Birlik ve Beraberlik’ sloganiyla yeni yönetim kadrosunu belirleyen Hollanda Kilbasanlilar Dernegi, baskanliga Hatice Karakoç Keklik’i getirdi.

 Hollanda Kilbasanlilar Dernegi Yeni Yönetimi Belirledi

Hollanda Kilbasanlilar Dernegi Baskani Zekeriya Arslan’dan bayragi devralan Hatice Karakoç Keklik, ekibiyle, 2015 yilinda önemli faaliyetler tertip edeceklerini açikladi.

Çiçegi burnunda baskan Hatice Karakoç Keklik, bugüne kadar dernege yaptigi katkilardan dolayi Zekeriya Arslan ve ekibine tesekkür ederek, bundan sonraki çalismalarda da kendilerini yanlarinda görmek istediklerini söyledi. Eski Baskan Zekeriya Arslan, “Bizim maksadimiz gurbetteki hemserilerimizi bir araya getirmekti ve bir araya getirdigimize de inaniyoruz.Dernegimizin çok güzel çalismalari oldu. Bu çalisma ve faaliyetler serisi yeni yönetimimizle de devam edecek.Bizler bayragi artik gençlere devrediyoruz.Yeni baskanimiza ve yönetemine basarilar diliyorum” dedi.
Hollanda Kilbasanlilar Dernegi yeni baskani Hatice Karakoç Keklik ise sunlari söyledi: “Bu olusum hepimiz için hayirli ugurlu olsun. Dernegimize herkesin destek olmasini ve yapilan tüm etkinliklere katkida bulunmasini istiyoruz. Hollanda’da yasayan hemserilerimizden istegimiz, dernegimize üye olsunlar ve faaliyetlerimizde yanimizda yer alsinlar.”
YENI YÖNETIM KURULU: Baskan : Hatice Karakoç Keklik
Baskan yardimcisi : Mahmut Eröztürk
Sekreter : Burcu Kayalik
Sekreter Yardimcisi : Emine Büyükçelik Orhan
Muhasip : Ahmet Arslan
Kadin Kolari : Zübeyde Kayalik
Üye Sorumlusu / Teskilatlanma : Ramazan Büyükçelik
Geçlik Kollari : Vural Kayalik
Halkla Iliskiler : Mahmut Eröztürk - Ahmet Kizilay - Mahmut Öztürk
Haber-Foto Mahmut Eröztürk Rotterdam

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284