Hz Peygamber Ve Ticaret Konulu Konferans Bugün

Kutlu Doğum haftası nedeniyle Ticaret İl Müdürlüğü ve İl Müftülüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Peygamberimizin ticarete bakış açısının ve kooperatifçiliğin ele alınacağı program 15 Nisan Cuma günü saat 14.30’da Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi SKS 1 Nolu Salonda yapılacak.

Hz Peygamber Ve Ticaret Konulu Konferans Bugün
Program Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayacak. Ticaret İl Müdürü Yusuf Arı, İl Müftüsü Nuri Değirmenci, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Kooperatifçilik Genel Müdürü A. Sami Seymenoğlu’nun konuşmalarının ardından Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Osman Okka, “İslam ekonomisi ve kooperatifçilik” konusunda konferans verecek.
Daha sonra Mustafa Dökmen ve Osman Gözel tarafından Türk Tasavvuf musikisi konseri verilecek. Konferansın ikinci bölümünde ise KMÜ İslami İlimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmet Güzel “Peygamberimizin Ticari Hayata Yönelik Uygulamaları”, Ali Nagaş ise Peygamberimizin Hayatı konusunda bilgiler verecek. Program Semazen gösterileri ile sona erecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284