I. Karaman Uluslararası Dil Ve Edebiyat Kongresi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) ev sahipliğinde ‘I. Karaman Uluslararası Dil ve Edebiyat Kongresi’ düzenlenecek.

I. Karaman Uluslararası Dil Ve Edebiyat Kongresi

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu ile Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi işbirliğinde düzenlenecek olan sempozyum, 07-09 Kasım 2018 tarihlerinde KMÜ'de gerçekleşecek.

Bildiri özetlerinin son gönderim tarihinin 25 Haziran ve kabul edilen bildirilerin tam metinlerinin gönderim tarihinin ise 15 Ekim 2018 olacağı sempozyumun konu başlıkları ise şu şekilde: Türkçenin Eğitimi ve Öğretimi, Yabancı Dil Olarak Türkçenin Öğretimi, Yurt Dışındaki Türk Çocuklarına Türkçe Öğretimi, Türk Soylulara Türkiye Türkçesi Öğretimi, Dünyadaki Türkoloji Merkezleri ve Çalışmaları, Türkiye’de ve Dünyada Dil Öğretimi, Bilim Dili Olarak Türkçe, Doğu-Batı Dilleri ve Edebiyatları Araştırmaları, Dil İlişkileri ve Politikaları, Yabancı Dil Eğitimi ve Öğretimi, Erken Yaşta Yabancı Dil Öğretimi, Yabancı Dil Öğretim Yöntem ve Teknikleri, Disiplinlerarası Dil Öğretim Çalışmaları, Dil Bilimi, Çeviri Bilimi, Karşılaştırmalı Edebiyat.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284