Ibrahim Cusan Ve Mesut Simsek Konser Verdi

Karaman Belediyesi Ramazan etkinlikleri, her aksam degerli sanatçilari eski devlet hastanesi bahçesinde agirlamaya devam ediyor.

Ibrahim Cusan Ve Mesut Simsek Konser Verdi

Geçtigimiz hafta sonu birbirinden degerli iki sanatçi Ramazan etkinliklerinde vatandaslarla bulustu. 4 Temmuz Cumartesi günü Ibrahim Cusan, 5 Temmuz Pazar günü de Mesut Simsek sahne aldi. Kendilerine ait eserleriyle dinleyicilerin gönüllerinde taht kuran her iki sanatçi da seslendirdikleri güzel ilahileri ile konuklara güzel bir Ramazan gecesi yasatti.
RAMAZAN ETKINLIKLERINDE BUGÜN
Karaman Belediyesi Ramazan etkinliklerinde bugün iftar sofrasi Karamanoglu Mehmetbey Mahallesi’ne kurulacak. Konser programinda ise Ahmet Yücenursen Konya Tasavvuf Ekibi sahne alacak.
Karaman Belediyesi Ramazan etkinliklerinde bugün iki program birden yer alacak. Düzenlendigi her mahallede vatandaslarin büyük ilgi gösterdigi iftar sofrasinin sekizinci duragi, Karamanoglu Mehmetbey Mahallesi olacak. Siyahser, Sakabasi ve Koçakdede Mahallerini de kapsayan iftar yemegi Fatih Lisesi bahçesinde verilecek.
Bir diger program da etkinliklerin bu yilki adresi olan eski devlet hastanesi bahçesinde gerçeklestirilen konser programi. Teravih namazi sonrasi baslayacak konser programina Ahmet Yücenursen Konya Tasavvuf Ekibi konuk olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284