Içme Suyu Yapim Ihalesi 3 Subat’ta

Karaman’a Yesildere Barajindan getirilecek olan yeni içme suyunun yapim ihalesinin 3 Subat 2012 tarihinde yapilacagi bildirildi.

Içme Suyu Yapim Ihalesi 3 Subat’ta
Konuyla ilgili bir açiklama yapan ilimiz Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani Lütfi Elvan, projenin tamamlanmasi ile birlikte Karaman’da her bir hanenin daha saglikli içme suyuna kavusacagini belirtti.
Elvan, uzun zamandir yürütülen çalismalarda sona gelindigini, Yesildere Barajindan aritma tesisine oradan da ana depoya 1 metre çapinda ve 20 km. uzunlugunda çelik bir boru ile ulastirilacak olan yeni içme suyu hattinin yapim ihalesinin 3 Subat 2012 tarihinde yapilacagini söyledi.
Bir yildan daha az süre içinde bitirilmesi planlanan proje ile tamamen sihhi bir ortamda günlük 84.000 metreküp aritilmis suyun saniyede 952 litre debi ile Karaman halkinin hizmetine sunulacagini belirten Elvan, bu hizmetten Kayaönü mahallesi ile Agilönü köylerinin de istifade edecegine vurgu yapti.
Yeni içme suyu projesinin hizmete sunulmasi ile aylik 250 bin TL. bir tasarrufun da saglanacagini söyleyen Elvan, daha kaliteli ve saglikli içme suyuna kavusacak olan Karaman halkina projenin hayirli olmasini diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284