İhtiyaç sahiplerine HOKAF’dan Yardım Eli

Hollanda Karamanlılar Federasyonu (HOKAF), Hollanda’daki ihtiyaç sahiplerine kumanya (gıda kolisi) yardımında bulundu.

İhtiyaç sahiplerine HOKAF’dan Yardım Eli

Türk, Somalili, Faslı, Suriyeli ve Afganlı ihtiyaç sahibi Müslüman aileler için hazırlanan ‘Yardım Kolileri’, ramazan ayının ilk haftası adreslerine ulaştırıldı.

Gerçekleştirilen yardım kampanyası konusunda açıklamalarda bulunan Hokaf Başkanı Adem Güneş, “İhtiyaç sahibi kişi ve aileler için toplam 300 gıda paketi hazırladık. Bunların 150 adedini adreslere teslim ettik kalan 150 paketi ise 1 hafta içinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Hollanda’daki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ile diğer Müslüman ülkelerden kardeşlerimizin bu zor günlerinde yanlarında olmak istedik.

Hokaf olarak bu mübarek ramazan ayında yardıma ihtiyacı olan insanları düşünerek 'Hokaf’dan yardım eli' sloganıyla bu iyilik hareketini yapmak istedik. Bağışçılarımız, yapmış oldukları ürün veya maddi katkı sayesinde inanınki çok kişinin duasını aldılar. Bu mübarek günde yapmış olduğunuz bütün hayırlarınızı Allah’ım kabul eylesin, kesenize bol bereket versin. Yapılan bağışları yönetimimiz bir araya getirerek 25 ürün çeşidi ile zengin bir ramazan paketi hazırladık. Bu vesileyle herkese huzurlu ve hayırlı ramazanlar temenni ediyorum.” dedi.

Hokaf, aynı kampanyayı, geçen sene de hem Hollanda’da hem de Karaman’da yapmış, 301 adet ‘Ramazan Kumanyası’ dağıtmıştı. Haber-Foto: Mehmet Ali Topcu - Rotterdam / Hollanda

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284