Ikev Baskani Suat Sözer: Karaman’in Sesi Gurbetteki Bizlerin Haber Kaynagi

Istanbul Karamanlilar Egitim ve Kültür Vakfi Baskani Suat Sözer, gazetemizin kurulusunun 36. yili nedeniyle bir mesaj yayinladi.

Ikev Baskani Suat Sözer: Karaman’in Sesi Gurbetteki Bizlerin Haber Kaynagi
Sözer, “Yayin hayatina basladigi ilk günden buyana kendini gelistirerek ayakta kalmayi basaran tek yayin kurulusu olma özelligini tasiyan Karaman’in Sesi Gazetesi sehrimize dair ne kadar güzellik varsa dile getirip Karamanlilarin begenisine sunmayi sürdürüyor. Kurucusu Medeni Yavuzaslan’dan sonra sirasiyla annesi Cemile Yavuzaslan, esi Fatma Yavuzaslan ve simdiki sahibi Fahri Nisan Yavuzaslan’la yoluna devam eden Karaman’in Sesi Gazetesi ilimizin sorunlarini ele alip çözüm ariyor. Ciddi ve kararli bir sekilde yoluna devam eden gazete Karamani basarili bir sekilde temsil etti. Sadece Karaman’la kalmayip Hollanda’da, Fransa’da, Almanya’da, Istanbul’da, Mersin’de, Izmir ve Ankara’da yasayan Karamanlilarin ortaya koydugu etkinliklere bizzat katilip destek vererek özverili çalismalarini sürdürerek yayin hayatina devam etmektedir. IKEV olarak Yavuzaslan ailesini ve KGRT çalisanlarini basarilarindan dolayi tebrik ediyoruz” dedi.
TOKTAY: KARARLI, MÜCADELECI VE YOL GÖSTERICI
Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani ve TOBB TSO Konsey üyesi Mustafa Toktay, yayinladigi kutlama mesajinda, “Yaklasik 40 yildan buyana tanidigimiz Medeni hocamiz ve Karaman’in Sesi Gazetesi ile ne kadar övünsek azdir. Karaman’in sesini haberleriyle objektif bir sekilde bizlere yansitmaktadir. Bizlerin duygu ve düsüncelerini Karaman halkiyla paylasmak istedigimiz konulari da yorumsuz bir sekilde iletmektedir. Yaptigi haberlerle de Karaman’da gündemi olusturan güzide bir kurulusumuzdur. Medeni hocanin sahsinda tüm çalisanlarini kutlar, nice 36. yillarda bulusmak dilegiyle saygilar sunarim” dedi.
Gida Tarim ve Hayvancilik Il Müdürü Ismail Uluad, “Karaman’in Sesi Gazetesi bizlerin gazetesidir. Çiktigi günden buyana sürekli takip etmekteyim. Basin ve yayin ilkelerine ahlaki kurallara uyan bir gazetedir. Tarim ve toprak konusunda yaptigimiz haberleri çiftçi ve üreticilerimize daima iletmektedir. Biz, Karaman’in Sesi gazetesini kendi ailemiz gibi görürüz. Saglikli ve sihhatli nice yillarda bulusmak dilegiyle saygilar sunarim” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284