İKEV Başkanı Yıldırım; Çok İyi İzlenimlerle Ayrılıyoruz

İlimizin tanınmış simalarından sarraf Rıza Duru’nun oğlu Talat Duru’nun nikah törenine katılmak için ilimize gelen İKEV Başkanı Suat Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Kaşıkçı fırsat buldukça kişi ve kuruşları gezerek istaşerelerde bulundular. 

İKEV Başkanı Yıldırım; Çok İyi İzlenimlerle Ayrılıyoruz

İKEV Başkanı Yıldırım yaptığımız ziyaretlerde BİFA Bisküvüyü Vali vekili Hacı İbrahim Türkoğlu’nu… Muhtarlar Derneği Başkanlığını, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'yı, AHENK Alışveriş Merkezi Osman Çelik'i, Arıcılar Derneğini, Avcılar Derneğini Duru Bulgur’u, Anı Bisküvüyü, Ticaret ve Sanayi odalarını gezip istaşerelerde bulunduk. Tabi ki KGRT ailesini ziyaret ettik. Medeni bey derneğimizin vakfımızın 25 30 yıllık kurumsal hafızasıdır vakfımızın toplantılarına katılmışlar ve kayıt altına almışlardır. Aynı şekilde Ali Kantürk başkanımıza da teşekkür ediyoruz İKEV bir inşaat yapmış ise inşaatta Ali Kantürk başkanımızın büyük katkısı olmuştur.
Ali başkanımızın mütevazi beyefendi kişiliği herkesin takdirini kazanmıştır. İKEV vakfımızın 100 erkek,  150 kız öğrenci kapasiteli öğrenci yurdu vardır. Karamanlı Öğrencilerimiz bu yurtlardan avantajı olarak yararlanabilirler öğrencilerimize burs, vakıfta yemek, gibi hizmetlerimiz devam etmektedir.  İki yıldır 3,4 öğrencimizi ABD’ye word / travel sistemi ile göndermekteyiz. 2 3 ay çalışıp 1 ay gezmek üzere gidip yabancı dilleri geliştirmek ve Dünyayı tanımak üzere çok faydalı bir hizmet yapılmaktadır.Bizler bugün Karaman’da 
Lise müdürleriyle görüşmeler yaparak Karamanlı öğrencilerimize daha iyi hizmet verebilmek istiyoruz” dedi. 


Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2019, 16:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284