IKEV Ve Taskaleliler Dernegi Konexpo Fuarina Katildi

Konyali Sanayici Isadamlari Dernegi, KONSIAD’in Istanbul Feshanede düzenledigi KONEXPO Fuarinda sadece Konya’nin isadamlarina degil, Konya ili ve ilçelerinin vakif ve dernekleri ile birlikte IKEV’e de stand yeri ayirmalari sivil toplum kuruluslarina verdikleri önemi ortaya koydu.

IKEV Ve Taskaleliler Dernegi Konexpo Fuarina Katildi
13-16 Eylül 2012 tarihlerini kapsayan dört günlük fuar süresince, Feshane en hareketli günlerini yasadi. Konyali ve Karamanli hemserilerimizin yogun ilgi gösterdigi fuarda IKEV’in standi en fazla ziyaret edilen standlardan oldu. IKEV’in standini Milli Egitim Bakani Ömer Dinçer, Disisleri Bakani Ahmet Davutoglu, Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Adem Eren, Konya Il Genel Meclisi Baskani Ali Selvi, KONSIAD Yönetim Kurulu üyeleri, IKEV Yönetim Kurulu üyeleri ve ziyaret edenler arasindaydi. Standi ziyaret eden konuklara IKEV’i tanitma, Istanbul Karamanlilar Evi ve Yüksek Ögrenim Ögrenci Yurdu insaatinin bu günkü durumu hakkinda bilgi verildi.
Ayrica ziyaretçilere ilimiz Valiligi tarafindan hazirlanan çantalar içinde BIFA Bisküvi tarafindan gönderilen kek, Karaman’i tanitan brosür, IKEV Postasi fuar özel sayisi ve Dil fermani bol miktarda dagitildi. Dr. Ali Güler tarafindan kaleme alinan, Karaman Belediyesi tarafindan bastirilan “Karamanli Sari Pasa” adli Atatürk’ ü anlatan kitabimizi özellikle gençlere ve ögrencilere dagitildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284