İKEV’den Teşekkür Plaketi

İstanbul Karamanlılar Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Suat Yıldırım, Yönetim Kurulu üyeleri Turan Terlemez ve Ahmet Kırnaz, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldikleri Karaman’da KGRT’ye de uğramayı ihmal etmediler.

İKEV’den Teşekkür Plaketi
İlk olarak Vali Murat Koca ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı makamlarında ziyaret eden heyet daha sonra sırasıyla Bifa Bisküvi Kurucu ve Onursal Başkanı Yılmaz Babaoğlu’nu, yaklaşık 20 yıl İKEV Yönetim Kurulu üyeliğinde bulunan kurucu üye Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru’yu, Belediye eski Başkanı ve İŞGEM Genel Müdürü Ali Kantürk’ü, Karamanoğlu Mehmetbey Vakfı Başkanı Nazım Boynukalın’ı, Kılbasan eski Belediye Başkanı Ahmet Ertuğrul’u ve KGRT kurucusu Medeni Yavuzaslan’ı ziyaret ederek İstanbul’da yaptırılan Karaman Evi hakkında yapılan çalışmalar konusunda bilgi vererek plaket sundular.
İKEV Başkanı Suat Yıldırım yaptığı konuşmada, “Vakfımızın kuruluşundan bugüne kadar yaptıkları maddi ve manevi destekleri unutmayarak bizzat Karaman’a gelip ayaklarında plaket vermeyi arzuladık. Sağolsunlar bizleri güler yüzle ve candan karşılayıp şükranlarımızı kabul ettiler. Bakırköy Adliye binasının karşısında çok güzel iki bloktan oluşan hizmet binamızın tapusunu aldık. Kira gelirlerimiz düzenli bir şekilde geliyor. Öğrencilerimiz yurtlarında emin bir şekilde kalıyor. Bunları üstte adını zikrettiğimiz ve şimdiye kadar bir arı gibi çalışarak maddi manevi katkıda bulunan sayısız Karamanlı hemşerilerimize teşekkür etmeden geçemeyeceğim. Özellikle KGRT’nin kuruluşumuzdan buyana yaptığı çalışmaları ve Karaman-İstanbul hattında kurduğu ilişkileri unutmak mümkün mü? Ekim ayı içerisinde toplu bir şekilde Karaman’a çıkartma yapmak istiyoruz. Bunun ayrıntılarını İstanbul’a gittiğimizde yine KGRT kuruluşları aracılığıyla ileteceğiz” dedi.
 



 

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2016, 19:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284