IKEV`in Genel Kurulu Yapildi

Istanbul Karamanlilar Egitim ve Kültür Vakfi’nin genel kurulu geçtigimiz hafta sonu Vakfin kendi binasi olan Karamanevi Konferans Salonunda yapildi.

IKEV`in Genel Kurulu Yapildi
Divan Baskanligini Yildiz Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Turgut Uzel’in yaptigi toplantida Vakif Baskani Suat Sözer, 2011 yili faaliyetleri hakkinda bilgi vererek Yönetim kurulu üyelerine yaptiklari çalismalardan dolayi tesekkür etti.
Daha sonra Yeminli Mali Müsavir Mehmet Alkan denetim kurulu raporlarini okudu.
IKEV Baskani Suat Sözer, kaba insaati ve iç aksamlarinin çogu biten Karaman Evi’ni bu yil bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.
Sözer, “Suana kadar Vakfimiza en büyük yardimi 650 bin TL ile Istanbul'da yasayan hayirsever bir isadamimiz yapti. Bu yardimin yapilmasinda Valimiz Süleyman Kahraman’in gayretleri büyüktür. Valimiz Karaman Evi’nin biran önce bitmesi için çaba sarf etmektedir. Bu nedenle kendisine sizlerin huzurunda bir kez daha tesekkür etmek istiyorum” dedi.
Vakif Yönetim kurulu üyesi Mehmet Basar ise gençlerinde vakif toplantilarina katilarak bayragi almaya hazirlanmalarini isteyerek Karaman evi insaatina büyük katki yapan Duru ve Babaoglu ailesine de tesekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284