İkev’in Teras Açılış Töreni Yarın

İstanbul Karamanlılar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından geçtiğimiz yıllarda yaptırılan ve hizmete açılan Karamanevi’nin teras katı kapatılarak kullanıma açılıyor.

İkev’in Teras Açılış Töreni Yarın

Konuyla ilgili olarak kendisinden bilgi edindiğimiz İKEV Başkanı Suat Yıldırım, “Yaptığımız olumlu çalışmaların yanısıra Karamanevimize kapalı alan kazandırmak amacıyla büyük emekler ve ekonomik harcamalar sonucunda büyük bir teras yaptık. Terasımızın açılışı sırasında İKEV Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Başar’ın  babası merhum Necdet Başar anısıra Karamanımızın lezzetleri saç böreği, batırık, sıkma ve etli ekmek ikram edilecek kahvaltı ve öğle yemeği eşliğinde. Etkinliğin tüm masrafları Başar ailesi tarafından karşılanacak. Telefonda konuştuğumuz gibi KGRT kurucusu Medeni Yavuzaslan’ı davet ettik. Sağolsunlar davete rağbet göstererek her zaman olduğu gibi bu seferde bizi yalnız bırakmayıp yanımızda olacaklar” dedi.

Diğer taraftan KGRT kurucusu Medeni Yavuzaslan’da, “İKEV Vakfının kuruluştan bugüne kadar her zaman ve her ortamda kendileriyle buluşup omuz vermeye çalıştık. Bu gidip gelmelerimiz sırasında yeni yeni tanıdığım Karamanlı hemşerilerimizle tanıştım. Bunlardan biride Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Başar’ın babası Necdet Başar’dı. Necdet abiyle sayısız birlikte olduk. KGRT ve elemanlarını gördüğü zaman mutluluktan gözlerinin içi gülerdi. Hatta Karaman’daki Ata evini bir hayır kurumuna vermemiz için yardım istedi. Sağlığında bu iş olmadı ama Başar ailesinin fertleri bunun üzerinde durduklarını müşade ediyorum. İnşallah merhum Necdet abimize yakışır güzel bir eser kazandırırız. Bu vesile ile Başar ailesinin bu güzel duygularını tebrik ediyorum. Necdet abi sen rahat uyu. Yakınların dualarıyla seninle” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284