İki Köy Arasındaki Yol Sorunu Köprülerle Ortadan Kalkıyor

İlimiz merkeze bağlı Kızık ve Salur köyleri arasında yıllardır devam eden yol sorunu yeni yapılacak iki köprü ile çözüme kavuşturulacak.

İki Köy Arasındaki Yol Sorunu Köprülerle Ortadan Kalkıyor

İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar ve Özel İdare Genel Sekreter vekili Ali Yener Terlemez ile Meclis üyesi Osman Aydın, Kızık ve Salur köylerini ziyaret ederek vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya geldiler.

Kızık ve Salur köyleri hattında İl Özel İdaresi tarafından yeni yaptırılacak olan iki adet köprünün devam eden yapım çalışmalarını da yerinde inceleyen Kapar ve Terlemez, “Kızık ve Salur Köyleri hattında kanallar üzerinde yıllar önce yapılan köprüler, günümüzde güzergâh üzerindeki ulaşımda yetersiz kaldığı için sık sık trafik kazalarına neden oluyordu. Yıllardır bir sorun olan bu konu, İl Özel İdaresi tarafından yaptırılacak olan 600 bin liralık maliyetli iki adet köprü ile halledilecek. Köprülerin yapım işleri devam ediyor. Bu ay içerisinde yeni köprülerin tamamlanması ile yılların sorunu da bitmiş olacak. Köprülerin tamamlanması ile bu zamana kadar meydana gelen trafik kazaları ortadan kalkacak ve yolun konforu artacak. Yol ve Ulaşımın medeniyetin bel kemiği olduğunun bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Çalışan ekip arkadaşlarımıza da kolaylıklar ve başarılar diliyoruz” dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284