İki Tır Un Dualarla Gönderildi

Savaş bölgesinde yaşanan insani drama duyarsız kalmayan Karaman İHH İnsani Yardım Derneği’nce tertiplenen un kampanyası nedeniyle toplanan unlar dualar eşliğinde gönderildi. 

İki Tır Un Dualarla Gönderildi

Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törene ilimiz Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, daire amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, okul yöneticileri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan ilimiz milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser yardıma katkıda bulunan herkese teşekkür ederek millet olarak dünyadaki tüm mazlumlara ulaşmaya ve onların sesi, vicdanı olmaya devam edeceklerini söyledi. 
Av. Selman Oğuzhan Eser “Rabbim bize güç kuvvet verdikçe inşallah bu yolda gücümüz yettiği kadar mücadele edeceğiz. Bundan sonra da bunun gibi hayırlı işler yapmaya devam edeceğiz. Bu kampanyaya destek olan herkesten Allah razı olsun” dedi. 
Sıradanlığın ötesinde bir millet olduğumuzun altını çizerek konuşmasına başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, “Bizler tarih boyunca mazlumlara umut olmuş bir neslin evlatlarıyız. Yardım isteyen insanların dil, din ve ırk gözetmeksizin yardım elini uzatan bir milletiz. Böyle bir milletin mensubu olmak ender insanlara nasip olur. Bu nedenle her yaştan, kendisi için istediğini kardeşi için de arzulayan öğrencilerimize ve onları yetiştiren ailelerine, idareci ve öğretmenlerimize bu duyarlı davranışları nedeniyle teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. 
Yardım kampanyası ile toplanan iki tır un, konuşmalar sonrasında yapılan duanın ardından bölgeye ulaştırılmak üzere yola çıktı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284