Il Baskani Dereli, Kurultayi Degerlendirdi

AK Parti Karaman Il Baskani Kerim Dereli, düzenledigi basin toplantisinda 27 Agustos`ta yapilacak olan olaganüstü büyük kongre öncesi degerlendirmelerde bulundu.

 Il Baskani Dereli, Kurultayi Degerlendirdi

Parti binasinda gerçeklesen toplantida, Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Il Genel Meclis Baskani Celalettin Güngörer ve Merkez Ilçe Baskani Ahmet Akça’da hazir bulundu.

27 Agustos’ta Ankara’da 1. Olaganüstü Büyük Kongresinin yapilacagini söyleyen Il Baskani Kerim Dereli, “Partimiz bu kongreyle yeni genel baskanini seçecektir. Liderimiz, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in 21 Agustos günü açikladigi gibi, kongremizde genel baskan adayimiz Disisleri Bakanimiz Sayin Ahmet Davutoglu’dur. Olaganüstü Kongremiz’de, tarihimizde ilk defa milletin dogrudan seçtigi Cumhurbaskani olan Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in baslattigi bayrak yarisinda emanet yeni ellere teslim edilecektir. 27 Agustos’ta Tayyip Erdogan’in koydugu ilkeler, açtigi yol ve insa ettigi hizmet yolunda yeni bir sayfa açilacaktir. AK Parti milletin umudu olarak dogdu. Partimizi 2001’de kurdugumuzda ülkemiz her alanda mahrumiyetler ve krizler içindeydi. Milletimiz yokluklara, yolsuzluklara, yoksunluklara mahkum edilmisti. Biz milletin bize verdigi güç ile her bir soruna el attik. Bugüne dek baskalarinin 'yapilamaz' dedigi bir çok büyük icraati gerçeklestirdik. Hayalleri gerçek yaptik. Ülkemizin çehresini degistirdik. Bizler AK Parti olarak bugüne dek demokraside, ekonomide, belediyecilikte, dis politikada yaptiklarimizla asla yetinmiyoruz. Bizim davamiz milletimize layik oldugu demokrasiyi, refahi, gücü ve dünyada sayginligi kazandirmaktir. Bunun için Cumhuriyetimizin 100. yili olan 2023 için büyük hedefler koyduk. O ufka dogru bütün sevdamizla, gücümüzle, gayretimizle yürüyoruz. Iste bu yüzden milletimiz, 2002’den beri girdigimiz her seçimde bize her seferinde daha büyük oranlarda destek vermistir. Milletimiz gerek ülke yönetiminde, gerekse belediyelerde bize olan güvenini sürekli göstermistir. Bizim çabamiz, bu büyük güvene daha çok çalisarak, daha yeni isler yaparak layik olmaya çalismaktir. Hep daha iyiyi, daha güzeli ve daha dogruyu aramaktir. Asla yorulmayarak, durmayarak, yilmayarak Türkiye’yi bir dünya gücü haline getirmektir. Basbakanimiz ve Genel Baskanimizin 10 Agustos’ta Cumhurbaskani seçilmesi ile Yeni Türkiye’nin kapilari ardina kadar açilmistir. 27 Agustos’ta yapacagimiz 1. Olaganüstü Büyük Kongremiz ile Yeni Türkiye yolunda yeni bir asama baslayacaktir. Türkiye, bu yeni dönemde daha yüksek irtifalara daha büyük bir hizla yükselecektir. Türkiye güçlü, demokratik, müreffeh ve saygin bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir. Cumhurbaskanimiz Tayyip Erdogan’in rehberliginde ve genel baskan adayimiz, mevcut Disisleri Bakanimiz Sayin Ahmet Davutoglu’nun yönetiminde bu kutlu ve büyük yürüyüs yeni asamalara, yeni ufuklara ulasmaya devam edecektir. 1. Olaganüstü Büyük Kongremizin partimize ve milletimize hayirli olmasini temenni ediyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284