Il Emniyet Müdürlügü’nde Görev Degisimi

Son çikan kararname ile Karaman Il Emniyet Müdürlügü görevine atanan Polis Basmüfettisi Mehmet Sahne görevine basladi.

Il Emniyet Müdürlügü’nde Görev Degisimi

Eski Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez tarafindan emniyet müdürlügü önünde çiçekle karsilanan Sahne, ilk olarak tören mangasini selamladi. Sahne, daha sonra kendisini karsilayan müdür yardimcilari ve sube müdürleriyle tek tek tokalasti. Karsilama töreninin ardindan iki müdür makama geçti. Burada bir konusma yapan eski Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, "Mehmet Sahne kardesimize yeni görevinin hayirli olmasini diliyorum. Mehmet kardesim buradaki kardesleriyle birlikte hizmetlerine devam edecek. Zorlu bir süreç var önlerinde. Çünkü seçim var. Ben yüzde yüz eminim gönlüm rahat bir sekilde bu islerin üstesinden, tereyagindan kil çeker gibi gelecektir. Sehrimizin huzur ortami daim olacaktir. Rabbim yardimcisi olsun. Burada olmamiz bir sey ifade etmez, orada da agabeyiniz olarak bir isteginiz, bir arzunuz olursa 24 saat telefonum açik sorabilirsiniz. Allah'im utandirmasin görevin hayirli olsun" dedi.
Karaman Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne de, "Sizlerin bildigi gibi son kararname ile Karaman Emniyet Müdürlügü görevine atandim. Bugün görev degisimi yapiyoruz. Kendisinin yaptigi hizmetleri yakinen takip ettik ve takdir ettik. Biz de bundan sonra ilimizde asayis ve güvenlik anlaminda mevcut olan huzur ortamini basta müdür yardimcilarimiz olmak üzere tüm personelimizle yürütmeye devam edecegiz. Tüm Karaman ve teskilatimiza hayirli olmasini temenni ediyorum. Sayin müdürümüze de yeni hayatinda yeni görevler, basarilar ve mutluluklar diliyorum. Allah yolunu açik etsin. Her zaman kendisine kapimiz açiktir" seklinde konustu.
Devir teslim töreninin sonunda Karaman Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, eski Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez’e hizmetlerinden dolayi çini tabak hediye etti.
Ilimiz eski Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez 20 Subat Persembe günü saat 09.30’da Emniyet konutunun önünde düzenlenecek törenle ugurlanacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284