İl Genel Meclisi Ekim Toplantıları Sona Erdi

İl Genel Meclisi Ekim Ayı Toplantıları yoğun mesainin ardından sona erdi...

İl Genel Meclisi Ekim Toplantıları Sona Erdi

Ekim Ayı toplantılarının ilk iki gününü Ermenek'te gerçekleştiren İl Genel Meclisi, Ermenek'te Siğilli yolunda incelemelerde bulundu.

İncelemenin ardından Zeyve Pazarı'nı gezen Meclis Üyeleri ertesi gün toplantının ardından Ermenek'te yapılan ve planlanan proje ve hizmetlerin yanı sıra ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili de Kaymakam İbrahim Gökmen ve Belediye Başkanı Uğur Sözkesen ile istişarelerde bulundular. Turkuaz Gölü'nü de ziyaret eden Meclis Üyeleri ve Başkan Kapar, misafirperverlikleri için başta Kaymakam İbrahim Gökmen ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan olmak üzere Ermenek Meclis üyelerine de teşekkürlerini ilettiler.

Karaman'da devam eden toplantılarda Meclis gündemine alınan konular haricinde bu ay Orman İşletme Müdürlüğü ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ile bilgilendirme toplantısında bir araya gelen Meclis Üyeleri, Meclis Başkanı Kapar tarafından verilen aşure ikramında da bir araya geldi.

Asfalt sezonunda sona doğru yaklaşırken Yol ve Ulaşım ile ilgili son durum hakkında değerlendirme ve bilgilendirme toplantısında buluşan İl Genel Meclisinde Ekim başı itibari ele geçtiğimiz ay Kılbasan, Sığırcı, Morcalı, Yollarbaşı, Pamuklu-Boyalık-Yerbağ'daki çalışmaların tamamlandığı, Esentepe'de çalışmaların devam ettiği belirtilirken Yıllardır sorun olarak gündemde olan Sarıveliler İlçesi Dumlugöze Köyü Alanya Bağlantı Yolunun da 1.kat asfalt kaplama işlemlerinin sona erdiği vurgulandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284