Il Genel Meclisinden IKEV’e 70 Bin Tl Yardim

Kisa adi IKEV olan Istanbul Karamanlilar Vakfi Baskani Suat Sözer ve IKEV kurucularindan Karamanli Is Adami Ihsan Duru Il Genel Meclis Baskani Mustafa Bayir’i makaminda ziyaret etti.

 Il Genel Meclisinden IKEV’e 70 Bin Tl Yardim
Baskan Sözer Il Genel Meclisine Istanbul’da Istanbul Karamanlilar Vakfi tarafindan yapilmakta olan “Karaman Konukevi ve Ögrenci Yurtlari” ile ilgili bilgiler verdi. Baskan Sözer konusmalarinda ““Karaman Konukevi ve Ögrenci Yurtlari”nin insaatinda Istanbul’da yasayan birçok Karamanli isadami ve hayirseverimizin katkilari olmustur. Sizlerin huzurunuzda katkisi olan herkese tesekkür ediyorum. Bu insaatin bitirilmesine katki saglayacak olan kurum ve kuruluslari bir liste halinde binamizda sergileyecegiz. Bu yüzendir ki Karaman Il Özel Idaresi ve Il Genel Meclisinin de bu insaata katki saglamalarini yürekten arzu ediyorum” dedi.
Istanbul Karamanlilar Egitim Vakfi Baskani Sözer sonrasinda söz alan Is Adami Ihsan Duru bu insaatin Karaman’in Istanbul’daki prestijine çok katki yaptigini, Karamanlilarin artik Istanbul’da bir misafirhanesinin bulundugunu dile getirdi ve bu hizmete katki saglayan ve saglayacak herkese tesekkür etti.
Il Genel Meclis Baskani Mustafa Bayir ise gurbette okumanin çok zor oldugunu, ögrencilik hayatindan bu duyguyu çok iyi bildigini, hele bu gurbet birde Istanbul ise bu çilenin daha da zorlastigini söyleyerek, Il Genel Meclisi olarak Istanbul Karamanlilar Vakfi’nin bu hizmetlerini sonuna kadar desteklediklerini, insaatin bitirilmesinde bir nebzede olsa katkilarinin bulunmasindan dolayi duydugu memnuniyeti ifade etti. Il Genel Meclis Baskani Mustafa Bayir bütün Karaman halkina çagrida bulunarak insaatin bitirilmesi için herkesin elinden geleni yapmasi gerektigini ve bu projenin bir an önce hayata geçirilmesinin önemini belirtti.
Konusmalarin ardindan Il Genel Meclisinin Nisan ayi görüsmelerine geçildi ve Il Genel Meclisi’nin Istanbul Karamanlilar Vakfi tarafindan Istanbul’da yaptirilan “Karaman Konuk Evi ve Ögrenci Yurtlari”na 70 bin TL. yardim yapilmasina karar verildi.
Istanbul Karamanlilar Vakfi Baskani Suat Sözer yapilan bu yardimlardan dolayi Ilimiz Valisi Süleyman Kahraman’a, Il Genel Meclis Baskani Mustafa Bayir ve üyelerine, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Salih Baldiz’a tesekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284