Il Genel Meclisi`nin 2016 Yili Bütçe Görüsmeleri Devam Ediyor

Il Genel Meclisi’nin Kasim ayi toplantilari araliksiz devam ederken Mecliste gerçeklesen oturumlarda, birim müdürlüklerinin bütçeleri ve yatirim programi teklifleri degerlendirilerek, ihtisas komisyonlarindan gelen raporlar neticesinde 2016 Yili Bütçesi ve Yatirim Programi nihai seklini alacak.

Il Genel Meclisi`nin 2016 Yili Bütçe Görüsmeleri Devam Ediyor

Il Genel Meclis Baskani Celalettin Güngörer, meclisteki görüsmede yaptigi konusmada; Kasim ayinda yapilacak bütçe görüsmeleri hakkinda meclise bilgi vererek yapilacak görüsme ve alinacak kararlarin hayirli olmasini diledi.
Il Genel Meclisi'nde bu görüsmeler yapilirken, diger yandan da ilimizdeki kamu kurum ve kurulus temsilcileri davet edilerek, temsil ettikleri kurumlarin çalismalari hakkinda Meclis'e bilgiler verip, soru-cevap seklinde birlesimler gerçeklestiriliyor. Meclis toplantilari ve komisyon çalismalari yogun bir tempoda devam ederek, bu hafta tamamlanacak ve Karaman Il Özel Idaresi 2016 yili Bütçesi ve Yatirim Programi karara baglanacak.
Hemen ardindan ise Il Genel Meclisi, yilin son toplantilarini yapmak üzere Aralik ayi ilk birlesimi için tekrar bir araya gelecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284