İl İdare Şube Başkanları Vali Fahri Meral Başkanlığında Toplandı

25 Ekim 2018 Perşembe günü Valilik Toplantı Salonunda Vali Fahri Meral başkanlığında yapılan il idare şube başkanları toplantısına, vali yardımcıları ve il idare şube başkanları katıldı.

İl İdare Şube Başkanları Vali Fahri Meral Başkanlığında Toplandı

5442 sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 24. maddesi gereği yılda dört kez toplanan ve 2018 yılının üçüncü toplantısı olan il idare şube başkanları toplantısı, Vali Fahri Meral’in açılış konuşması ile başladı.

Gündem maddelerine ilişkin yapılan sunumun ardından konuşan Vali Meral, birim amirlerinin ilimizde yapılan etkinlik, toplantı ve özellikle milli ve dini bayramlarda katılımlılarının birlik beraberliğimiz ve koordinasyonun sağlanması bakımından önem arz ettiğini söyledi.

Vali Meral konuşmasının devamında tüm kamu kurum ve kuruluşlarında mesai saatlerine uyulması, ‘Vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin önlenmesi ve haksız rekabetin önüne geçilmesi’ ve ‘İlimiz sınırları içinde faaliyet gösteren ticari taksi şoförleri’ ile ilgili yayımlanan 2018/06-07 sayılı Valilik Genelgelerinin takip edilmesi, Cumhurbaşkanlığının 2018/13 genelgesi gereğince; kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan tüm başvuruların incelenip takibinin yapılarak, doğru ve süratli bir şekilde başvuru sahibine kesin ve net bilgi verilmesi için gerekli tedbirlerin alınması konusunda uyarılarda bulundu.

Sıfır atık projesi ve imar barışı uygulaması hakkında kurumların eksiklikleri varsa gidermeleri konusunda uyarılarda bulunarak sözlerine son veren Vali Meral, toplantının hayırlara vesile olması dileklerinde bulunarak katılımlarından dolayı il idare şube başkanlarına teşekkür etti.

Toplantı, görüş ve temennilerin ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284