Il Idare Sube Baskanlari Vali Murat Koca Baskanliginda Toplandi

Yilda dört kez toplanan ve 2016 yilinin ilk Il Idare Sube Baskanlari toplantisi, Vali Murat Koca Baskanliginda gerçeklestirdi.

Il Idare Sube Baskanlari Vali Murat Koca Baskanliginda Toplandi

Valilik Toplanti Salonunda Vali Murat Koca’nin baskanliginda gerçeklestirilen toplantiya; Il Jandarma Komutani J. Kd. Alb. Mustafa Akis, Vali Yardimcilari Erkan Karahan, Kenan Eskin, Mehmet Ugur Arslan, Sezer Isiktas, Vali Yardimcisi Il Özel Idaresi Genel Sekreter Vekili Ahmet Günaydin, Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne ve Il Müdürleri katildi.
Vali Murat Koca’nin açilis konusmasiyla baslayan toplantinin devaminda bir önceki yilda alinan kararlarin degerlendirmesi yapilirken, Vali Yardimcisi Kenan Eskin tarafindan kurum yöneticilerine Kamu hizmetlerinin sunumunda uyulacak genel usul ve esaslar hakkinda, Resmi yazismalarda uygulanacak usul ve esaslar hakkinda, Karaman Valiligi imza yetkileri yönergesi ve tasarruf tedbirleri hakkinda bilgiler verildi.
Il Müdürlerince vatandas odakli kaliteli hizmet anlayisinin tüm alanlara yayilmasina ve sürdürülmesine yönelik görüslerin dile getirildigi toplantida, ayrica kamuya verilen hizmetlerin isleyisinde karsilasilan sorun ve aksakliklarla ilgili görüsler ve öneriler de degerlendirildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284