İl İstihdam Ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplandı

2020 Yılı İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu birinci olağan toplantısı Vali Fahri Meral Başkanlığında gerçekleştirildi.

İl İstihdam Ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplandı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) Ocak 2020-1 olağan toplantısında, 2019 yılının değerlendirilmesi, denetim kurulu raporunun kurula sunumu ve 2019/4 sayılı İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) toplantı kararlarının gerçekleşme durumu görüşüldü.
Gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam eden toplantının il istihdam politikası oturumunda, “2020 Yılı İş Gücü Eğitim Planı, 2019 İİMEK Yıllık Faaliyet Raporu, 2020-1 Dönemi Engelli – Eski Hükümlü Kendi İşini Kuruma Projeleri ve İİMEK Denetim Kuruluna Üye Seçimi görüşülürken, İl Mesleki Eğitim oturumunda ise, Mesleki ve Teknik Ortaöğretiminde Alan – Dal açılması ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Örgün Öğretim Dışında Okuyan Öğrencilere Beceri Eğitim Görmeleri Halinde Ücret Ödenmesi” önerisi ile toplantı sona erdi.
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Fahri Meral ve il istihdam ve mesleki eğitim kurulu üyeleri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2020, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284