İl Kadın Ve Genç Girişimciler İcra Komitesi Sonuçları Belli Oldu

27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10:00-16:00 saatleri arasında Ticaret Borsası toplantı salonun da yapılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’ ne seçilen isimler belli oldu.

İl Kadın Ve Genç Girişimciler İcra Komitesi Sonuçları Belli Oldu

Yapılan seçimlerin sonuçlarına göre Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi asil üyeliğine Nezahat Ekici; İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Asil üyeliklerine Alper Karakışla, Mehmet Kirtiş, Adem Çetin, Gökhan Kaplan seçilirken, yedek kurul üyeliklerine ise Arif Seyhan ve Ümit Çimen seçildi.
Başkan Çavaş’dan Kutlama
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş “Girişimcilik ruhunu mümkün olduğu kadar yaygınlaştırmamız, kadın ve genç girişimcilerimizin ticari hayatta daha fazla yer almasını sağlamamız gerekiyor. Ülkemizdeki kadın ve genç girişimcilerin artması, girişimcilik kültürün geliştirilmesi ve işsizliğin azaltılması açısından büyük önem taşımaktadır. Her iki kurulunda bu alanda önemli çalışmalar yapacağına inanıyoruz bu vesile ile icra komitesine seçilen üyelerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284