İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Kamu yatırımlarının koordinasyonu ve izlenmesi amacıyla toplanan İl Koordinasyon Kurulu 2021 yılı Nisan ayı Toplantısı Vali Mehmet Alpaslan Işık başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

13 Nisan 2021 Salı günü saat 14.00’de Karaman Piri Reis Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya; Vali Mehmet Alpaslan Işık’ın yanı sıra Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Çınarsoy, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il temsilcileri ile koordinasyon kurulunun diğer üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Mehmet Alpaslan Işık, 31 Mart 2021 itibariyle ilimizdeki kamu yatırımlarının değerlendirildiği toplantının ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dileklerinde bulundu.

Fiziki mesafe kurallarına riayet edilerek gerçekleştirilen toplantı, yatırımcı kurum ve kuruluşlarının temsilcileri tarafından projelerle ilgili sunumların yapılması, kurumlar arası koordinasyonu gerektirecek konuların görüşülmesinin ardından temennilerle sona erdi.

İlimiz genelinde 2021 yılında mahalli idarelerin yatımları dâhil toplam 144 adet proje üzerinde çalışıldığı belirtilen toplantıda; Projelerin toplam tutarının 4 milyar 657 milyon 278 bin 479 Türk Lirası olduğu ifade edildi. 2021 yılı harcamasının 74 milyon 903 bin 469 Türk Lirası belirtilen toplantıda, projelerin fiziki gerçekleşme oranı yüzde 42 olarak gerçekleşirken 19 projenin tamamlandığı, 90 projenin ise devam ettiği ifade edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284