İl Müdürü Fındık`tan Karaman Ticaret Borsasına Ziyaret

Karaman Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Serdar Fındık, Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ve Meclis Başkanı Cafer Binici’yi ziyaret ederek,7256 sayılı Yapılandırma kanunu hakkında bilgiler verdi.

İl Müdürü Fındık`tan Karaman Ticaret Borsasına Ziyaret

7256 sayılı yapılandırma kapsamı, avantajları ile yapılandırma koşulları hakkında açıklamada bulunan Serdar Fındık;2020 Ağustos ayı ve öncesine ait, kesinleşmiş; Sigorta Primleri, Genel Sağlık Sigortası Primleri, İşsizlik Sigorta Primleri,31.12.2020’den önce kesinleşen İdari Para Cezaları, İş kazası, Meslek hastalığı veya malullük sonucunda doğan rücu alacakları, yersiz ödenen gelir ve aylıklardan doğan alacaklar ile BAĞ-KUR 4/b sigortalılarının daha önce durdurulan hizmet sürelerinin ihyası halinde doğan alacaklar 7256 sayılı yapılandırma kapsamındadır. 
Yapılandırmadan yararlanmak için 31.12.2020 tarihine kadar başvuruda bulunmak ve ilk taksiti en son 01.03.2021 tarihine kadar ödeme gerekmektedir. Dedi.
 Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş yaptığı açıklamada; ‘borsamıza aidat borcu bulunan üyelerimizde yapılandırmadan faydalanabildiklerini, gerekli işlemlerde borsa personellerimiz olarak üyelerimizin hizmetindeyiz. ’Dedi.
 Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Ticaret Borsası Başkanları, İl Müdürü Serdar Fındığa teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284