Il Müdürü Kisacik’tan, Mintas’a Anlamli Ziyaret

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ve Sube Müdürü Aslan Yildiz, Karaman Il Defterdari Ihsan Mintas’i makaminda ziyaret etti.

 Il Müdürü Kisacik’tan, Mintas’a Anlamli Ziyaret

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügünde müdür vekili olarak görev yapan Karaman ili Defterdari Ihsan Mintas’i makaminda ziyaret eden Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ve Sube Müdürü Aslan Yildiz, Il Defterdari Mintas’a Karaman gençligine ve sporuna yapmis oldugu katkilardan dolayi tesekkür ederek, günün anisina plaket takdim etti.

Sohbet havasinda geçen ziyarette Karaman’da görev yapan tüm daire amirleriyle istisare halinde olacaklarini belirten Kisacik, ‘’Karaman gençligini ve sporunu en iyi noktaya getirmek için tüm imkânlarimizi sonuna kadar kullanacagiz. Karaman’a geldigimiz günden buyana Karaman gençligine ve sporuna en iyi hizmeti verebilmek için mesai kavrami gözetmeksizin çalisiyoruz. Çünkü Karaman her seyin en iyisini hak ediyor’’ dedi.
Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Il Defterdari Mintas ise, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügüne atanan Il Müdürü Hayati Kisacik’a yeni görevinde basarilar dileyerek, gençlige ve spora her türlü destegi verecegini ifade etti.
Ziyaretin sonunda Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik Defterdar Ihsan Mintas’a plaket takdim ederek basarilarinin devamini diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284