İl Müdürü Kurşun’dan Kaza Sonrası Açıklama

Dün gece Karaman,Ereğli karayolunda meydana gelen kaza ile ilgili Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun açıklama yaptı.

İl Müdürü Kurşun’dan Kaza Sonrası Açıklama

İl Müdürü Adnan Kurşun, yaptığı açıklamada, “Gece saatlerinde İlimizde meydana gelen Ambulans kazasında yaralanan vefakar sağlık çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Kaza sonrası Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan mesai arkadaşlarımızın durumunun iyi olduğu bilgisini kamuoyuna duyururum.” 
Olayın geçmişi,
Alınan bilgiye göre, E.T. yönetimindeki 70 AAJ 236 plakalı ambulans, seyir halindeyken sağ ön tekerinin patlaması sonucu biranda kontrolden çıktı. Direksiyon hakimiyetinin kaybolduğu ambulans daha sonra yol kenarındaki beton bariyere çarptıktan sonra tel örgüyü aşarak fabrikanın bahçesine devrildi. Kazayı gören fabrika çalışanları durumu hemen 112 Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Devrilen ambulanstan işçilerin yardımıyla çıkarılan sürücü ve sağlık görevlisi B.U ve M.Ç., ambulanslarla kaldırıldıkları Karaman Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.  Kazada ambulansın patlayan sağ ön tekeri ise yerinden koparak yol kenarına fırladı. Polis, olay yerinde inceleme yaparken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284