İl Özel İdaresinden Hayat Verecek Proje

Vali Mehmet Alpaslan Işık, ilimiz Kılbasan köyünden Karadağ radar istasyonuna çıkarılan suyun basıldığı terfi istasyonlarında incelemelerde bulundu.

İl Özel İdaresinden Hayat Verecek Proje

Karadağ’da konuşlu bulunan Hava Radar Komutanlığının içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan su istasyonlarını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Işık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez ’den projenin içeriği ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İl Özel idaresi tarafından yürütülen proje sayesinde 5 terfi istasyon aracılığı ile 1250 metre yükseklikteki radar istasyonuna 9500 metre boyunca 90 mm çapta çelik ve poli etilen borular ile Hava Radar Komutanlığının içme suyunu karşılanacak.

Vali Işık, bölgeye hayat verecek olan içme suyu projesi kapsamında gerçekleştirdiği incelemelerinin ardından Hava Radar ve Kıta komutanlığını ziyaret etti. İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı Mustafa Çetinkaya ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ali Yener Terlemez ‘in de eşlik ettiği ziyarette Vali Işık, kıta komutan vekili İmdat Okçu’dan bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284