Il Saglik Müdürünün Gözyaslari

Saglik bakanligi müsavirligine atanan adem kucur, onuruna verilen veda yemeginde konusma yapmak için çiktigi kürsüde agladi

Il Saglik Müdürünün Gözyaslari

Karaman Il Saglik Müdürü Adem Kucur, onuruna verilen veda yemeginde konusma yapmak üzere çiktigi kürsüde gözyaslarina hakim olamadi.

Demosan Otel’de düzenlenen veda yemegine Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Cumhuriyet Bassavcisi Mustafa Kemal Çokdinç, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen ile saglik çalisanlari katildi.

Il Saglik Müdürü olarak 2 yili askin bir süredir Karaman’da görev yapan ve Saglik Bakanligi Bakan Müsavirligi görevine atanan Adem Kucur, onuruna verilen yemekte veda konusmasi yapmak için kürsüye geldi. Konusmasina baslamadan önce duygusal anlar yasayan Kucur, gözyaslarina hakim olamayarak agladi. Kucur konusmasinda “Karaman’a ilk geldigimde dogrusu biraz tedirgindim. Ancak bu tedirginligim çok kisa bir süre sonra sizlerin sayesinde cesarete dönüstü. Birçok yeniligi beraber Karaman’da baslattik ve Karaman’da saglik hizmetini kisa süre içinde iyi bir noktaya getirdik. Amacimiz halkimiza daha iyi bir saglik hizmeti sunmakta. Bunu yaparken de hiçbir makamin takdir yada övgüsünü beklemedik sadece ve sadece Hakkin rizasini gözettik. Çünkü insanca yasamanin mutlulugunu ancak yaratilmislarin en sereflisi olan insana hizmet ederek tadabilecegimizi biliyorduk. Bu dünyada maddi olan her seyin bir sonu oldugu gibi her makaminda bir süresi vardir. Bunu belirleyende insanlar degil yaradandir. Bizim içinde Karaman’da belirlenen süre tamamlanmis ve ayrilik vakti gelmistir. Karaman’a geldigim günden bugüne kadar bizlere destek olan bütün dostlarimiza ve saglik çalisanlarimiza tesekkür ederim” dedi.

Vali Süleyman Kahraman’da konusmasinda “Gönül isterdi ki Saglik Müdürümüzle daha fazla çalisalim. Ancak Bakanlik tarafindan kendisinin Karaman’da yaptigi saglik hizmetlerinin basarili görülmesi ve bunun karsiligi olarak da çalismalarini Türkiye’ye genelinde sürdürebilmesi için Bakanlik emrine almistir. Açikçasi ben bugüne kadar Karaman’da saglik teskilatini çok fazla merak etmedim. Çünkü kendisi tüm sorunlarin üstesinden çok güzel geliyordu. Durum böyle olunca saglik çalisanlari da kendilerini güvende hissediyordu. Adem bey 2.5 yillik görev süresinde saglik alaninda Karaman’da çok önemli hizmetler yapmistir. Kendisinin Ankara’da da bu hizmetlerine devam edecegine inancim tamdir. Bizler hepimiz dünyada gelip geçiciyiz. Önemli olan hos bir seda birakabilmektir” diye konustu.

Yapilan konusmalarin ardindan Vali Süleyman Kahraman, Saglik Müdürü Adem Kucur’a Ney hediye etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284