İlk Gün 168 OSB Çalışanı Aşılandı

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Sağlık Bakanlığı tarafından Organize Sanayi Bölgesinde çalışanlara yönelik olarak başlatılan yerinde aşı uygulama çalışmalarını ziyaret etti.

İlk Gün 168 OSB Çalışanı Aşılandı

Organize Sanayi Bölgesinde süt ve süt ürünlerine yönelik faaliyet gösteren AK GIDA’yı ziyaret eden Vali Işık yerinde aşı uygulaması hakkında yürütülen çalışmalarla İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun’dan bilgiler aldı. Aşı olmak için bekleyen AK GIDA çalışanları ile sohbet eden Vali Işık üretimin devamlılığı ve güvenliği için organize sanayi bölgesinde mobil ekiplerle yerinde aşı uygulamasının devam edeceğini söyledi. Aşı uygulamasının ayaklarına kadar geldiğini dile getiren çalışanlar ise Covid 19’le mücadelede aşının gücüne inandıklarını söyledi. Karaman’da ilk yerinde aşı uygulamasının başladığı AK GIDA’da yürütülen aşılama çalışmalarında Vali Işık’a işletme müdürü Melih Şahiner, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Boynukalın, Anı Bisküvi Yönetim Kurulu Üyesi Nazım Boynukalın, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Yasin Ünüvar eşlik etti.

AK GIDA ile başlayan yerinde aşı uygulamalarında ilk gün 168 çalışana aşı yapılırken ikinci gün olan 17 Haziran 2021 Perşembe günü aşılama programının İşlersan, Tüfekçioğlulları, Döhler’de çalışanlara yönelik olarak hız kesmeden devam edeceği bilgi edinildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284