İlk Mağazayı Karaman’a Açtı

İngro Gıda ilk mağazasını Karaman’da faaliyete geçirdi.

İlk Mağazayı Karaman’a Açtı

2015 yılında doğal ve fonksiyonel ürünler üretmeye başlayan firma sahibi Gıda Mühendisi Hasan Yürümez, ilk olarak Helaliye markasıyla ürettiği ürünleri kendi e-ticaret sitesinde ve tüm pazar yerlerinde satmaya başladı. 3 yıl önce ise İngro ismiyle markalaşma sürecine başlayan Yürümez, 6 yıl boyunca cirosunu yaklaşık 20 kat artırdı. 2021 yılında bir önceki yıla oranla yaklaşık 4 kat büyüdüklerini ifade eden Yürümez, ürünlerini 8 ülkeye ve Türkiye’de bütün illere toptan ve perakende gönderiyor.

E-ticaretin yaygınlaştığı günümüzde halen geleneksel ticaretin yaklaşık %90 paya sahip olduğunu ifade eden İngro Kurucusu Yürümez, müşterilerinden gelen talep üzerine bu yıl mağazalaşma sürecini başlattıklarını, 2022 yılı sonu itibariyle ülke geneli 20 mağaza açma hedeflerinin olduğunu söyledi. Yürümez, online olarak satışına başladığı ürünlerini tüketicilerin gelip görerek almak istediklerini ve bu anlamda ilk mağazanın Karaman’da satışa başladığını ifade etti.

Ahi Osman Mahallesi 33. Sokak üzerinde faaliyete başlayan firmanın açılış törenine Karaman Belediye Başkanı Yardımcısı Mahmut Güventürk, İl Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Şahinbaş, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Dualar eşliğinde gerçekleştirilen kurdele kesiminin ardından, firma sahibi Hasan Yürümez davetlilere firma hakkında bilgiler verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284